Jump to content
POLITISTI.ro

Accident auto cu o victimă. Ce mi se poate întâmpla?

Postare recomandată

Publicat

buna.florin ma numesc...in data de 2.11.2015..am avut un accident auto in care a fost o victima.mergem de la servici impreuna cu colegii cand pe contrasens venea o masina cu faza lunga.lam blituit ce celalat si in momentul acela am observat niste oameni care impingeau o remorca.remorca era mare in jur de 5 metri cu 2 axe si era pe sensul meu de  mers dar indreptata invers cu carligul de remorcare spre masina mea.am franat dar nu mam putu oprii si pe unul din cei care impingeau remorca lam lovit si iam rupt piciorul.nu am avut cum sa evit coliziunea deoarece era pe un pod cand am franat si pe celalat sens de curculatie era o masina.mi sau luat probe biologice care au fost 0.victima a depus un certificat medicolegat de 85 dezile de ingrijiri medicale.accidentul sa pridus in jud gorj swi nu am nici o veste de atata timp.oare cat mai dureaza ?si cum pot afla asta?ce pedeapsa as putea primi?sau se poate sa fie culpa conuma?deoarece accidentul sa prudus la ora 6 era intuneric si remorca nu era deloc semnalizata.

• Catalin a modificat titlul în Accident auto cu o victimă. Ce mi se poate întâmpla?
  • Moderator
Publicat

Rişti să primeşti o pedeapsă închisoarea de maxim 3 ani, iar permisul de conducere se anulează.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.