Jump to content
POLITISTI.ro

Am descoperit ca itp-u meu de Bulgaria este FALS


cabral223

Recommended Posts

salutari oameni ai legii. am descoperit din intamplare niste site-uri cu care iti verifici asigurarea si itp in bulgaria. dupa le-am testat asigurarea si o am valabila, itp-ul nu mi-a mers, si nu am inteles de ce, desi am fost de fata cand masina a trecut prin itp la varna. apoi, dupa ce am cautat mai mult pe internet, am descoperit ca cuponul care il am de la itp nu se mai foloseste din 2014 sau ceva de genul, asadar, fals. problema este ca sunt deja cam departe sa mai pot sa schimb ceva, sunt in uk, masina am imatriculat-o in februarie si am plecat din bg direct in uk. intrebarea mea: stiu ca exista baza de date comuna pentru asigurari in ue, dar pentru ITP?

am facut asta pentru ca nu am in plan sa stau in uk mai mult de 6 luni ca sa imi iau masina imatriculata acolo deci cu asigurarile enorme si nici taxa de faraier de timbru din romania n-am vrut sa platesc, si m-am ales tot cu o oarecare teapa:))

Edited by cabral223
Link to comment
  • Moderator

Nu stiu care este legislatia in UK, dar cu siguranta nu poti circula fara ITP si RCA. Desi politistii nu sunt catalogati de catre "civili" ca fiind foarte destepti, poate ca dai peste unul care are curiozitatea sa verifice autenticitatea ITP-ului de Bulgaria si atunci "smecheria" ta, s-ar putea sa te coste mai mult decat impozitul pe care noi, "fraierii" din Romania, il platim!

Daca vrei sa circuli legal trebuie sa-ti faci ITP in UK (vezi ca sunt mult mai stricti decat in BG) insa aceasta rezolva temporar problema, intrucat, imediat ce ai plecat din UK, nu mai este valabil. Asa ca fie inmatriculezi masina in UK, fie o pui pe o platforma ca sa o duci in BG, fie continui "smecheria" pana ti se termina norocul si vezi cat de misto sunt "gaborii din Anglia"!

  • Upvote 2
Link to comment
  • 3 weeks later...

Taxa pe smecherie . Vezi ca un itp fals , cel putin la noi in tara iti poate aduce un dosar frumusel pt uz de fals :-) . Dar macar ai facut o afacere buna 😂

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.