Jump to content
POLITISTI.ro

Plangere penala pentru o palma data unui minor


Mois390

Recommended Posts

Buna ziua. In urma cu 2 luni de zile eram in sala de antrenament (lupte libere) un copil in varsta de 14 ani mi-a vb foarte urat si i-am explicat ca sunt mai mare cu 10 ani decat el ai sa se calmeze in acel moment acest copil a continuat sa vb foarte urat si i-am dat o palma prieteneasca nu tare(am facut si reconstituirea de fata cu politisti).In acel moment a inceput sa tipe prin sala si sa tranteasca usile sa dus la vestiar si si-a sunat tatal iar pana sa vina acesta  nu a avut absolut nimic.In momentul cand tatal a venit a inceput sa joace un teatru ca lesina si ca nu mai poate merge.intr-un final a venit si ambulanta si politia iar tatal acestui copil a inceput sa imi aduca injuri si reprosuri gen (criminal,sa merg la psiholog ca sunt nebun ,nemernic si nenorocit).Copilul a mers la spital unde dupa 2 ore a plecat acasa iar doctorul a constat ca nu are absolut nimic.nici o zi de spitalizare. Am fost si eu personal la spital sa imi cer scuze iar tatal si copilul mi-au zis (acum te vom face noi pe tine sa platesti cat trebuie )si am plecat .Stiu ca in termen de 60 de zile se poate face plangere penala iar dansu a asteptat pana in ultima zi si a facut plangere.As dori daca se poate cu un raspuns cu ce ar vrea tatal baiatului sa demonstreze si ce as putea pati iar care sunt sansele ca la tribunal Judecatorul sa ichida cazul sau sa nu il accepte in tribunal.

Link to comment
  • Marius changed the title to Plangere penala pentru o palma data unui minor
  • Moderator

Art. 193 - Lovirea sau alte violenţe

(1) Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
(2) Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă.
(3) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

Citeşte şi aici:

 

Link to comment

Pai persoana vatama nu are absolut nimic doar daca nu o fi dat spaga sa  scoata un certificatul medicolegal... in fine chiar si politistilor care au fost de au constat le-au venit sa rada.nu am alte dosare sau plangeri penale.presupun ca in cel mai rau caz as putea plati o amenda sau?

Link to comment
  • Moderator

Poţi să presupui absolut orice doreşti. În schimb numai magistratul ce va analiza dosarul va stabili pedeapsa ce se impune.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.