Jump to content
POLITISTI.ro

Probleme transfer la alta scoala de soferi


elevul
Go to solution Solved by Sache,

Recommended Posts

As vrea ma mut la alta scoala mai buna. Pentru asta as avea nevoie de Dosar (codul unic) sau renuntarea la toata pregatirea. Am dat telefoane initial la scoala si ma tot amana, pana la urma mi-a zis sa vin cu o cerere, am mers cu cererea, mi-a respins cererea fara sa argumenteze ce nemultumiri are vizavi de cererea mea.

A mai spus ca dupa 30 de zile de la depunera cererii mai vedem) Ca si cum nu e sigur ca o sa imi dea nici atunci codul unic.

Daca astept 30 de zile o sa pierd inscrierea la scoala la care vreau sa merg, si probabil o sa mai am de asteptat inca 1-2 luni pana la inceperea cursurilor.

Mentionez ca au trecut 2 ani de cand am fost la scoala, si am facut doar o saptamana de legislatie.

Link to comment

Revin cu noutati, am fost si vineri la scoala dar imi refuza cererea , pe motiv ca nu este facuta bine cererea.

Si eu as fi vrut daca se putea mai repede dar daca asa e legeae sa astept 30 de zile astept , nu e o problema, astept.

Initial spuneau ca eu nu mai am nici o legatura ca ei, ca ei nu au cu ce sa ma ajute, daca vreau sa merg la alta scoala ,sa merg si sa cer ajutor acolo.

Intrebat de ce vreau sa ma mut le-am spus de statiscilie drpciv, ei au devin iritati si au inceput vorbeasca urat, sa spuna ca eu i-am facut cei mai prosti, eu nu am zis nimic de genu, nici macar cu subinteles sau vreo ironie, au inceput sa ma intrebe ca de unde stiu eu ca sunt reale datele de pe drpciv, si alte intrebari la care mie imi era greu sa raspund, de exemplu au mai intrebat: "de unde stim noi ca buletinul tau nu este fals?".

Problema e acum ca nu imi accepta cererea, am incercat cu 3 cerereri pana acum cu diferite formulari si toate au fost refuzate, ultima dintre ele mi-a rupt-o in fata.

 

 

Link to comment
  • Solution

Sfatul meu este sa te adresezi celor de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier din judetul tau.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.