Jump to content
POLITISTI.ro

Probleme posibile ca martor


vasilachec

Recommended Posts

Mergand cu bicicleta in Bucuresti, am fost martor cum in fata mea, la vreo 50m, un taxi a depasit un biciclist dar a si facut imediat dreapta si a dat peste el. Taxiul nu a oprit iar eu m-am luat dupa el si cam dupa 100m l-am ajuns si i-am strigat de 2-3 ori sa intoarca pentru ca a dat peste cineva si voi suna la 112. A raspuns ca de ce nu a dat prioritate (biciclistul). O aberatie, normal. Taxiul era condus de o femeie iar ca pasager mai era o alta femeie. M-am intors la victima, nu avea cine stie ce, a sunat la 112 dar spunand ca e usor ranit, nu a mai venit nici ambulanta si nici echipaj, a fost sfatuit sa vina la politie si sa dea declaratie. I-am spus nr masinii si i-am dat nr meu de telefon. Acum ar trebui sa dau si eu declaratie si ma gandesc ca mi s-ar putea pune in carca niste chestii, dat fiind ca in taxi erau doua persoane si eu singur, cand am ajuns taxiul, cum ca am amenintat-o pe soferita si de frica mea nu a oprit, sau ca am injurat-o, si tot felul chestii de-astea, care desi nu s-au produs, totusi in taxi fiind doua persoane, pot fi crezute, si din martor cuminte pot fi acuzat de cine stie ce. Mai ales ca femeile erau de o anumita etnie foarte abila in situatii de genul acesta.

  • Upvote 1
Link to comment
  • Moderator

Nu ai de ce să-ţi faci griji. Denunţarea către autorităţi a unei fapte penale/antisociale, constituie în fapt îndeplinirea unei obligaţii impuse de lege, iar din punct de vedere legal nu îndepineşte elementele constitutive ale infracţiunii de ameninţare. 

Pot să spună orice despre tine, nu ai de ce să-ţi faci griji. Mergi şi depune mărturie fără ezitare, e o obligaţie prevăzută de lege.

  • Upvote 3
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.