Jump to content
POLITISTI.ro

Nu se mai ofera dovezi pentru permisul auto

Stefan356

Recommended Posts

Buna ziua! 

Locuiesc in Iasi si ieri (31 martie) am fost admis in cadrul examenului pentru obtinerea carnetului de conducere. Astazi am fost la sediul Permise si inmatriculari Iasi unde am cerut sa mi se ofere dovada permisului auto (pana cand permisul propriu-zis ajunge acasa prin Posta). Mi s-a raspuns ca nu se mai ofera astfel de dovezi (in trecut, nu de mult, 6 luni - 1 an, se ofereau). Cand am vrut sa intreb daca pot totusi conduce nu am mai apucat pentru ca am fost invitat afara deoarece era aglomerat. 

Totusi, am inteles de la cineva care a luat permisul recent ca nici ei nu i s-a oferit dovada, dar se poate circula in prezenta foii primite din partea examinatorului in care scrie ca ai fost admis. Pentru ca nu cred orice, am decis sa intreb aici.

Asadar, intrebarea este: avand in vedere ca permisul nu a sosit la domiciliu iar sediul nu mai elibereaza dovezi ale carnetului de conducere, pot rula doar cu foaia primita de la examinator?

Practic eu sunt inregistrat la Politie dar actul in sine nu a fost primit/emis. 

Astept raspuns. Multumesc anticipat!

• Moderator

Examinarea pentru obţinerea permisului de conducere şi eliberarea acestui document NU se mai efectueaza de Poliţia Română încă din anul 2002, de mai bine de 14 ani. 

Eu am fost examinat de catre un politist. Iar acele dovezi se dadeau recent pentru ca am vazut cu ochii mei la diversi prieteni.

L.E.: Pe foaia primita de la examinator scrie Ministerul Afacerilor Interne, Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, Agent de Politie si numele + semnatura respectivului.

Edited by Stefan356
  • Downvote 3