Jump to content
POLITISTI.ro

Vehicul inmatriculat in Be cu ITP in RO

Postare recomandată

Publicat

De ceva vreme am revenit in tara cu autovehiculul inmatriculat in Belgia, asigurat tot acolo. Am facut ITP cu numerele straine dar am si cerut o CIV o data cu trecerea inspectiei tehnice la RAR in vederea inmatricularii vehiculului pe viitor ( nu am C.I. in Romania ceea ce este un impediment ). Cum nu pot avea cartea de identitate ca rezident in Romania decat peste o luna - doua am in vedere sa circul cu masina in continuare inmatriculata in Be cu asigurare inca valabila in Be si cu ITP facut in Romania, dar daca am cerut si CIV voiam sa ma asigur ca pot circula cu masina fara talonul de origine din Be; ( mi l-a cerut la schimb la RAR in schimbul cartii de identitate Romanesc ) in concluzie , pot circula  cu vehiculul Inmatriculat in Belgia fara talon de origine si cu CIV +ITP  Romanesc si asigurare in Belgia? 

• 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

ITP-ul facut la RAR pt autoturisme înmatriculate in alte țări este valabil doar pe teritoriul României.

Daca vrei sa pleci din tara cu masina înmatriculate in alta tara si ITP in Romania o sa ai probleme, in rest circuli mult si bine, asigurare sa ai si sa nu fie radiată 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.