Jump to content
POLITISTI.ro

Dacia Duster | a doua generaţie


Catalin

Recommended Posts

  • Moderator
Catalin

AutoBild-ul german a publicat câteva imagini cu o primă ipoteză de design a noii generaţii Dacia Duster. Se speculează că va avea nişte dimensiuni uşor mai mari, că lista de opţionale va fi mai bogată şi că va exista chiar şi o versiune cu şapte locuri.

Ce părere aveţi?

 

 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites
VladSoare

Arată bine, dar nu cred că are vreo legătură cu realitatea. Ar fi o schimbare mult prea drastică. Iar comentariul sună a poveste vînătorească: schimbări radicale, plus dotări pe care Dacia nu le-a avut niciodată în gamă, totul la un preț neschimbat. Nu prea cred.

Link to post
Share on other sites
VladSoare

Comentariul spune cam așa:
"Cu un design proaspăt și o tehnică revizuită pornește în anul care vine a doua generație a celui mai accesibil SUV din Germania. Dacia Duster vine pentru prima dată și într-o versiune cu șapte locuri. Noul Duster arată mai bine și scoate valori mai bune în tunelul aerodinamic. În interior SUV-ul este mai bine lucrat și oferă mai mult loc. Acest lucru este valabil în special pentru noua variantă de șapte locuri, care la 4,50 metri este exact cu 15 centimetri mai lungă decît modelul de bază. Și noul Duster folosește platforma tehnică a concernului părinte Renault/Nissan. La motoare Renault nu schimbă nimic, dar în curînd va exista o cutie automată în șase trepte ca alternativă la cea manuală. De asemenea, alte noutăți sînt infotainment-ul cu multe opțiuni de conectare și o grămadă de sisteme de asistență. Prețul Dusterului ar trebui să rămînă neschimbat, la aproape 11.000 de euro".

Edited by VladSoare
  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.