Jump to content
POLITISTI.ro

Elevi ai Scolii de Politie din Campina promotia 2011!


Prepenel

Recommended Posts

Stie cineva daca elevii ,promotia 2011, care trebuiau sa termine la 1 Iulie 2011 si care au fost amanati cu examenele finale pana in decembrie , daca au voie sau nu sa lucreze cu carte de munca in perioada asta de "vacanta" !?

Astept raspunsurile voastre.

Link to comment

am gasit ceva Marius..dar nu e relevant.. poate ma ajuta altcineva .. sa imi dea niste detalii..

Edited by Prepenel
Link to comment
  • Member

Prepenel daca esti coleg cu mine in cadrul promotiei 2011 , atunci stii foarte bine ca ne-au zis la scoala ca putem sa ne angajam cu carte de munca.

Link to comment

cine ne-a zis?ne-a zis direct chestoru ca putem lucra legal cu carte de munca..?nu cred. eu am sunat la personal la scoala ..si au zis ca nu ne restrictioneaza lucru asta si ca putem lucra cu carte de munca.. asa. L-am mai sunat pe diriginte si mi-a zis ca nu stie ..dar imi insinua ca nu se poate.. Am mai sunat la Resurse Umane la IPJ ..de unde sunt eu .. si mi-a zis ca nu.Altceva ce sa-ti mai spun ? ca nu stiu ce sa mai cred.

Link to comment
  • Administrator

Inainte de a posta un subiect nou, trebuie verificat daca acesta nu exista deja, iar daca exista, discutia va fi continuata in topicul respectiv.

Va rog sa dezbateti subiectul in topicul

Multumesc pentru intelegere.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.