Prepenel Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 Stie cineva daca elevii ,promotia 2011, care trebuiau sa termine la 1 Iulie 2011 si care au fost amanati cu examenele finale pana in decembrie , daca au voie sau nu sa lucreze cu carte de munca in perioada asta de "vacanta" !? Astept raspunsurile voastre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted June 27, 2011 Moderator Share Posted June 27, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prepenel Posted June 27, 2011 Author Share Posted June 27, 2011 (edited) am gasit ceva Marius..dar nu e relevant.. poate ma ajuta altcineva .. sa imi dea niste detalii.. Edited June 27, 2011 by Prepenel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Bogdanel Posted June 27, 2011 Membru Share Posted June 27, 2011 Prepenel daca esti coleg cu mine in cadrul promotiei 2011 , atunci stii foarte bine ca ne-au zis la scoala ca putem sa ne angajam cu carte de munca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prepenel Posted June 27, 2011 Author Share Posted June 27, 2011 cine ne-a zis?ne-a zis direct chestoru ca putem lucra legal cu carte de munca..?nu cred. eu am sunat la personal la scoala ..si au zis ca nu ne restrictioneaza lucru asta si ca putem lucra cu carte de munca.. asa. L-am mai sunat pe diriginte si mi-a zis ca nu stie ..dar imi insinua ca nu se poate.. Am mai sunat la Resurse Umane la IPJ ..de unde sunt eu .. si mi-a zis ca nu.Altceva ce sa-ti mai spun ? ca nu stiu ce sa mai cred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Administrator Posted June 27, 2011 Administrator Share Posted June 27, 2011 Inainte de a posta un subiect nou, trebuie verificat daca acesta nu exista deja, iar daca exista, discutia va fi continuata in topicul respectiv. Va rog sa dezbateti subiectul in topicul Multumesc pentru intelegere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts