Jump to content
POLITISTI.ro

Bani pe stagiul de practica

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Elevii care se afla in stagiul de practica nr. II desfasurat intre15.06.2011 si 01.07.2011 vor primi bani pt acest stagiu?Are cineva ceva informatii, deoarece teoretic primesc doar norma de hrana care in aceasta perioada este retrasa.....

Publicat (modificat)

Suma de bani pentru practica este 15 lei /zi.

Modificat de Elvis
Publicat

pana sa luati voi banii cred ca ar trebui sa ni-i dea noua prima oara...si asa suntem loviti de soarta:))nici banii in totalitate nu ni i-au dat pe ultima practica... :doh:

• Membru
Publicat

Azi am aflat ca bani pentru stagiul de practica II [15.06.2011 - 01.07.2011] NU EXISTA !!!

• Membru
Publicat

Stai calm ca o sa-i primiti.

Nici noi nu i-am primit,promotia 2011 , insa odata si odata vor intra paralele si la noi in cont . Pe la noi care i-au primit , care nu , etc.. :doh:

Nu disperati, e doar Romania ! :emo-yessir:

• Membru
Publicat

Eu i-am luat cam prin 1-2 iunie, practica finalizându-se pe 10 iunie. Nici ceilalţi colegi din judeţ nu au avut probleme la capitolul ăsta.

Depinde cum se mişcă fiecare IPJ, presupun.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.