Jump to content
POLITISTI.ro

Mutarea la cerere dintr-un judet in altul.


Recommended Posts

Buna,

Sunt absolvent al Scolii de Agenti de Politie "Vasile Lascar" Campina, promotia iulie 2015, iar in prezent imi desfasor activitatea la un post de politie din cadrul IPJ Timis. In urma cu aproximativ 2 saptamani mi-am facut primul raport pentru a ma muta in judetul de domiciliu (jud. Mehedinti) insa nu a fost aprobat de dl. inspectorul sef de la Timis. Motivul pe care l-am specificat in respectivul raport a fost ca bunicul meu sufera de o boala cu handicap de gr. I si doresc sa ii fiu aproape pentru a-i acorda ingrijire, dansul nemaiavand pe nimeni aproape, insa nu am atasat la respectivul raport copie dupa certificatul de handicat. Vreau sa stiu daca ma ajuta cu ceva daca voi atasa la un viitor raport acea copie a certifictului de handicap, si daca nu, ce pot face pentru a mi se aproba ? Din discutiile puratate cu alti colegi am inteles ca acest gen de raport s-ar aproba mai usor in aceasta perioada tinand cont de incadrarile din sursa externa de care se vorbeste. Va multumesc anticipat.

Link to comment

Nu conteaza ca se vor face angajari sau nu din sursa externa. Procedura de mutare este foarte clara. Trebuie sa fie de acord cei doi sefi de inspectorate. De unde pleci si unde vrei sa te muti. Ataseaza copii xerox dupa documentele medicale ale bunicului la urmatorul raport pe care o sa il intocmesti. Cateodata un gram de noroc .....

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Bună ziua,am o problemă cu aprobarea transferului la cerere.Suntem 8 colegi care au raportul semnat de instituția primitoare însă cei de unde pleacă le.au blocat ,ce putem să facem?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.