Jump to content
POLITISTI.ro

Prostitutia ramane in continuare ilegala


Dan

Recommended Posts

Proiectul de lege prin care deputatul Silviu Prigoana propunea legalizarea prostitutiei a fost respins ieri in Camera Deputatilor care este for decizional. Proiectul de lege a intrunit 225 de voturi "impotriva", 30 de voturi "pentru" si 28 de "abtineri". Actul normativ propus de Silviu Prigoana prevedea ca ar putea "presta" servicii sexuale persoanele care ar avea implinita varsta de 20 de ani si care ar fi fost apte din punct de vedere medical.

  • Upvote 2
Link to comment

personal, consider ca votul minunat a fost evident facut pe cu totul alte considerente decat LOGICA. parerea mea. sunt de parere ca este mult mai usor sa controlezi o speta decat sa o combati...

  • Upvote 1
Link to comment

Kaine cum sa controlezi o speta decat sa o combati?

Domnilor, ilegalitatea prostitutiei este o aparenta.Multi au nevoie de acest lucru "imoral", "ilegal" (pun ghilimele, pentru ca pentru unii, prostitutia nu este nici imorala, nici ilegala, mai mult, este necesara).

Prostitutia e de cand lumea, si sunt convinsa ca 200 din cei 225 care au votat impotriva au votat "pentru" in sinea lor.

Atata timp cat prostituatele sta la marginea soselei imbracate ca in triburile din jungla, vazute de zeci de copii intr-o zi, atesta cate de legala este prostitutia.

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment

Auch, care urzica m-a piscat? :D

Si eu sunt contra intrarii in legalitate, a acestui fenomen, ce tinde sa ia amploare, insa trecerea de la ilegal la legal se va face doar pe hartie, daca se va face.Atata timp cat domnisoara in cauza e dusa la sectie, primeste o amneda, apoi revine in strada, o face sa arate ca o soferita care a incalcat anumite reguli de circulatie, nicidecum o delincventa.

Neoficial, prostitutia este legala.

Link to comment

Te contrazic, votul are logica pt ei. De unde credeti ca vin banii interlopilor? Unde credeti ce se duc cotizatiile, in afara de o mica cota catre organele represive? Si de multe ori cine este papusarul din spatele unui clan? De ce nu se atinge nimeni de ei?

pt ca ei produc bani pt bunastarea celor care au votat in parlament si pt partidele lor.

Daca s-ar fi legalizat, intrau bani buni la bugetul statului, dar cui ii pasa?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.