Jump to content
POLITISTI.ro

De ce reduceri doar din cele mai mici functii?

Postare recomandată

Publicat

Din ordinul ministrului de interne s-a hotarat sa se faca disponibilizari doar din compartimente/birouri cu functiile cele mai mici din politie,respectiv agenti de politie,iar din cadrul functiilor de conducere nimic......Astept alte pareri si alte informatii pe care le aveti dar va pot spune acest lucru deoarece am citit aceasta circulara.

Publicat

Pai. nu este normal? Cine a dat cu sapca de pamant? Cine primeste indici de salarizare mai mari si cine mai mici? De ce nu s-a redus deficitul bugetar al MAI prin anularea salariilor de merit si excelenta? Initial s-a vorbit de disparitia a 7-8000 de posturi din aparatul central al MAI, chiar insusi comandantul suprem a spus-o cu gura plina. In concluzie, ceea ce se intampla acum este absolut firesc si normal pt tara si societatea in care traim.

• Apreciez 1
Publicat

@bogdan

numarul angajatilor din aparatul central al MAI este, pentru prima oara in ultimii 20 de ani, sub 1.000...

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Mirciulica, am reprodus numai ceea ce am auzit din gura comandantului suprem. Nici nu te contrazic, nici nu te cred pt ca nu am facut sapaturi in acest sens. Insa mi-e greu sa cred ca in aparatul central sunt mai putini de 1000 de oameni (politisti, jandarmi, pompieri). Sau probabil au fugit cu functii cu tot in structurile de mai jos.

Publicat

si isi desfasoara activitatea tot la aparatul central prin delegare, detasare, chemare in misiune sau alte inventii care pentru unii sunt exceptii, pentru altii sunt la ordinea zilei

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.