Jump to content
POLITISTI.ro

Adresa parcare pe loc platit


Dani85
Go to solution Solved by Catalin,

Recommended Posts

Salutare

Ai mei parinti au venit in Bucuresti in vizita  si au parcat in jurul orei 13 pe unul din multiplele locuri de parcare din fata blocului. (au plecat pe la ora 16- cand au gasit si un bilet scris de politie in geam - nu stiu ce scria pe bilet nici ei nu mai tin minte)

Bineteles un vecin binovoitor i-a reclamat la politie si acum sunt speriati ca au primit o adresa acasa(in provincie) precum sa se prezinte persoana care a condus in ziua respectiva la politia locala sect 2.

In aceasta scrisoare nu este nimic mentionat de o amenda sau de un avertisment ci doar faptul ca a fost parcata masina pe un loc platit apartinand vecinului.

Evenimentul s-a intamplat pe 27.11.2015, scrisoarea/adresa a fost primita pe 17.12.2015 si data de prezentare trebuia sa fie 11.12.2015.

 

Intre timp am luat legatura cu domnul vecin si este de acord sa retraga plangerea.

Poate fi vorba de o amenda sau doar de un avertisment?

Intrebarea mea este cum si ce sa il rong pe vecin sa faca ?

Daca s-a emis deja amenda mai e ceva de facut?

Nu am gasit nimic pe net legat pe tema anularii unei plangeri pe care politia a actionat.

Rog ajutor

Va multumesc

  • Downvote 2
Link to comment
  • Moderator
  • Solution

Confunzi Poliţia Română şi poliţiştii cu gardienii publici (ce acum se numesc locali) şi serviciile din cadrul primăriei.

Când spui "poliţie" te referi la Poliţia Română. "Poliţia" nu este unul şi acelaşi lucru cu "poliţia locală", la fel cum "poliţist" nu este unul şi acelaşi lucru cu "poliţist local". 

Acest site este dedicat poliţiştilor. Nu foştilor gardieni publici ce azi se numesc "poliţişti LOCALI" deşi îndeplinesc atribuţiile specifice unei firme de pază ce aparţine primăriei.

Mergi şi ia legătura cu foştii gardieni publici, ei se ocupă de asemenea probleme grave. Deşi au în denumire şi termenul de poliţie sau poliţist sunt doar nişte impostori, drept dovadă confuzia pe care o faci şi care ne jigneşte.

Aici pe acest site se dezbat şi se discută despre problemele sau nelămuririle în legătură cu POLIŢIA şi POLIŢIŞTII.

Acest topic se închide.

 

  • Upvote 2
Link to comment
  • Marius changed the title to Adresa parcare pe loc platit
  • Catalin locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.