Jump to content
POLITISTI.ro

Plătesc studiile superioare dacă susţin admitere la Poliţia de Frontieră?


RaducuCatalin

Recommended Posts

Buna ziua! Sunt student in anul 3 la o facultate ce apartine de stat (agronomie) pe loc bugetat fiind si bursier. Anul acesta m-am reorientat,cam tarziu ce-i drept..spre un alt domeniu si anume Politia de Frontiera de la Oradea. Avand in vedere ca deja sunt student la facultatea asta (agro), pot oare sa dau admiterea acolo? Adica care sunt demersurile? trebuie sa platesc anii de studii pe care i-am facut in agronomie sau acolo cei doi ani de scoala?

O zi buna sa aveti!!!!

Link to comment
  • Moderator

Dacă vorbeşti despre Şcoala de Poliţie de Frontiera Avram Iancu din Oradea, poţi să susţii examen de admitere şi nu trebuie să plăteşti nimic.

Link to comment
  • Marius changed the title to Plătesc studiile superioare dacă susţin admitere la Poliţia de Frontieră?

Da,exact de acea scoala vorbesc,multumesc ca mi-ati raspuns. Pun insa acum alta problema,stiu ca statul subventioneaza pentru studenti,o singura facultate la buget, a doua trebuie platita, stiu ca un candidat la academia de politie,care a trecut testul psiho si probele sportive nu a fost lasat sa dea examenul scris deoarece a fost inscris la o facultate pe loc bugetat,bineinteles el inghetase anul, dar tot nu i-a fost permis. Care este diferenta dintre academie si scoala de politie de frontiera de la Oradea? E un fel de postliceala? pun problema asa deoarece sunt niste bani la mijloc care trebuie invsestiti si nu vreau sa-i pierd degeaba.

Edited by RaducuCatalin
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.