Jump to content
POLITISTI.ro

interzicere conducere Ungaria


amp28

Postare recomandată

Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un raspuns,in cazul in care unei persoane i s-a interzis dreptul de a conduce in Ungaria pe o perioada de 18 luni si a primit si o adresa in care i s-a solicitat sa predea permisul autoritatilor ungare ce ar trebui sa faca?I se interzice automat conducerea si pe teritoriul Romaniei sau a altui stat in aceasta perioada?Autoritatile ungare nu ar trebui sa comunice aceasta masura autoritatilor romane si acestea din urma sa decida masura suspendarii si perioada suspendarii?

Multumesc frumos.

Link către comentariu

Buna dimineata,accident rutier din neglijenta ,un tir din fata a franat brusc si am intrat in el,am franat si eu dar tot nu am putut evita impactul,o persoana din masina in care ma aflam a fost ranita la picior si a fost dusa la spital unde i s-a pus piciorul in ghips si a fost lasata sa plece,a urmat un proces in care am fost condamnat in libertate cu amenda penala si interzicerea conducerii pe drumurile publice pt.o perioada de 18 luni.

Multumesc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.