Jump to content
POLITISTI.ro

Taierea normei de hrana

athooss26

Recommended Posts

Ce ziceti de salariu de luna asta?eu am mai ramas cu 25 lei din salariu...la ipj suceava cand a fost vorba de reducerea asta de 80 la suta din norma de hrana pt luna asta..s-au facut niste tabele cu cei care au o stituatie materiala precara..rate mari etc..cumva se intelegea ca vor da dintr-un fond special al ipj-ului (vrajeala normal) banii astia care trebuiau sa nii taie..urmand ca ipj-ul sa ii recupereze ulterior cand ministeru avea de gand sa dea inapoi acesti bani...dar bineinteles ca nimeni nu a luat salariul intreg...oare nu a fost o miscare a lor ca sa ii tina in friu pe politisti de la greve? Oricum ne pun pumnul in gura..tot felul de vorbe si zvonuri ca daca se iese la greve vor fi primii vizati pt a fi dati afara.

Mie scarba de tara asta..oare de ce nu m-am nascut neamt?

• Moderator

Greva nu ai voie sa faci, prin lege. Dar ai voie la miting. Eu am fost la mitinguri si uite-ma bine-mersi tot politist. Stati in frau fratilor pe banii astia.

• Downvote 1

Ma rog..mitinguri...ar trebui facut ceva serioa la nivel national...da nu prea ai cu cine...romanu nostru e tot roman, sindicatele is degeaba...nu stiu ar trebui sa ramana politistu cu 500 lei salariu ca sa se intample ceva serios in tara asta...oricum kioru rade de noi si zice "bah daca nici acu nu-si dau astia demisia cand le-am taiat si norma de hrana, nu stiu, ce sa le mai iau?"

Prietene muschetar, ai incercat sa fi alaturi de colegi, la mitingul din Bucuresti? Asa toti spunem: Sa faca cineva ceva!!...Cine e acel cineva? Sindicalistii? Guvernantii? Spune tu cine crezi ca ar trebui sa faca ceva PENTRU TINE...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.