Jump to content
POLITISTI.ro

Depasire pe linia de tramvai

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Salut. Am si eu o intrebare.

Se da linia bd mărăşti care merge paralel cu Kiseleff-ul. AICI

Am voie sau nu sa depasesc coloana pe linia de tramvai? Tin sa va anunt ca se practica asta nonstop. 
Ceea ce vad eu acolo, este o linie pentru delimitarea carosabilului de linia de tramvai, dar toata lumea o vede ca linie discontinua, deci depasirea permisa.

Interpretez eu gresit cumva? Am voie sa o iau pe linie si stau ca fraierul la coloana in rest cu tot poporul? Deja m-am plictisit sa ii vad pe toti cum o iau pe linie si se baga in fata noastra de nu mai avansam deloc. In zona aia, puteti da la amenzi.... cat pentru toata viata!

Modificat de Fakken
  • Moderator
Publicat

Faci parte din grupul "justițiarilor" cu camera video pe bord?

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Iti recomand sa citesti legislatia si o sa iti dai seama singur cum sta treaba cu linia de tramvai, ce inseamna depasire, ce inseamna devansare si multe alte lucruri pe care esti obligat sa le cunosti, ca posesor de permis de conducere.

Modificat de bozo
  • Apreciez 1
Publicat

https://www.google.ro/maps/@44.4626098,26.0733247,3a,49.9y,40.88h,89.15t/data=!3m6!1e1!3m4!1seuI12GEPoRtHSRbXnsdJ_Q!2e0!7i13312!8i6656

Dar de asta ce zici? :)

E o sistematizare oarecum defectuoasa in acea zona. Exista indicatoare asa-zise de "informare" care iti interzic accesul pe linia de tramvai. Cred ca link-ul meu e gresit dar daca vei cauta, la intersectia Averescu/Mihalache gasesti indicatorul mentionat cu "accesul interzis" pe linia de tramvai! 

https://www.google.ro/maps/@44.4626098,26.0733247,3a,75y,39.32h,78.54t/data=!3m6!1e1!3m4!1seuI12GEPoRtHSRbXnsdJ_Q!2e0!7i13312!8i6656

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.