Se da linia bd mărăşti care merge paralel cu Kiseleff-ul. AICI
Am voie sau nu sa depasesc coloana pe linia de tramvai? Tin sa va anunt ca se practica asta nonstop. Ceea ce vad eu acolo, este o linie pentru delimitarea carosabilului de linia de tramvai, dar toata lumea o vede ca linie discontinua, deci depasirea permisa.
Interpretez eu gresit cumva? Am voie sa o iau pe linie si stau ca fraierul la coloana in rest cu tot poporul? Deja m-am plictisit sa ii vad pe toti cum o iau pe linie si se baga in fata noastra de nu mai avansam deloc. In zona aia, puteti da la amenzi.... cat pentru toata viata!
Question
Fakken
Salut. Am si eu o intrebare.
Se da linia bd mărăşti care merge paralel cu Kiseleff-ul. AICI
Am voie sau nu sa depasesc coloana pe linia de tramvai? Tin sa va anunt ca se practica asta nonstop.
Ceea ce vad eu acolo, este o linie pentru delimitarea carosabilului de linia de tramvai, dar toata lumea o vede ca linie discontinua, deci depasirea permisa.
Interpretez eu gresit cumva? Am voie sa o iau pe linie si stau ca fraierul la coloana in rest cu tot poporul? Deja m-am plictisit sa ii vad pe toti cum o iau pe linie si se baga in fata noastra de nu mai avansam deloc. In zona aia, puteti da la amenzi.... cat pentru toata viata!
Edited by FakkenLink to comment
5 answers to this question
Recommended Posts