Jump to content
POLITISTI.ro

Repartizare la terminarea Academiei ori a scolii de politie


danieldaniel89

Recommended Posts

Salut,stie cineva daca la terminarea scolii de agenti din Campina conteaza daca esti casatorit si sa te repartizeze acasa sau cat mai aproape de casa? Daca nu,mutarea mai aproape de casa e mai usoara in cazul in care esti casatorit? Multumesc

Link to comment
 • 2 months later...

Buna ziua, 

 Ma numesc C.G. si sunt Elev 2 in cadrul Scolii de Agenti de Politie "Vasile Lascar" Campina. La repartizare as vrea sa optez pentru DGPMB,  din mai multe considerente . As vrea ca prin acest post sa lamureac anumite aspecte: 

 

1. La repartizare pot fi incadrat in structuri ca I.C , Proximitate,Rutiera ? ( avand profilul O.P )

2.Cam care este valoarea indemnizatiei de chirie ? 

3. Situatia operativa este complexa ? ( din zvonistica am aflat ca in jur de 12 SNUAU 112 pe tura ) 

 

 

Va multumesc anticipat ! 

 

P.S: Sfaturile sunt bine venite .

P.P.S: As dori raspunsuri argumentate 

 

 

Edited by Neamtu93
Completari
 • Downvote 2
Link to comment

Marius iti multumesc pentru reply ,dar post-ul pe care mi l ai recomandat deja l am citit, mi a fost folositor pentru a intelege organizarea dgpmb ului. Dar eu voiam sa aflu alte aspecte legate de chirie, repartizare ... De la cei care au terminat de curand ( 2014 2015) 

 

 • Downvote 1
Link to comment
 • Marius locked this topic
 • 2 years later...

Buna seara! Astazi am avut repartita si am prins un loc la Caransebes, mai exact SJPT Caransebes. As dori sa stiu unde trebuie sa ma prezint la munca, in prima zi, pe data de 27 decembrie? Ma poate ajuta cineva?

Link to comment
 • Marius changed the title to Repartizare / repartitie din Scoala de Politie
 • Marius unlocked this topic
 • 3 months later...

Salutare tuturor.

Am nevoie de o informatie care pentru mine este destul de importanta si nu i-am gasit, inca, un raspuns clar. De aceea intreb aici. 

Nu sunt inca student, dar voi fi in curand. Dupa terminarea Academiei de Politie sau Scolii de Agenti de la Campina stiu ca repartizarile se fac in mod descrescator al mediei de studii.Stiu ca specializarea se alege dupa primul an de studii (rutiera,op). Eu am domiciliul in jud. Ialomita. Intrebarea mea are legatura cu aceste informatii. Care sunt conditiile care trebuiesc indeplinite pentru ca eu sa fiu repartizat la politia rutiera din Bucuresti? 

Multumesc.

 

Link to comment

Să fie locuri disponibile şi să ai si şi medie bună. Dar de ce tocmai la rutieră. Ți se pare că la rutieră este spuma poliției, iar la o.p este scursoarea?

 • Like 1
Link to comment

Fiecare alege ceea ce își dorește. Decât sa facă ceva forțat, mai bine lucrează unde ii place, daca se poate. Oricum, din afara lucrurile se vad altfel, insa realitatea, de cele mai multe ori, este alta.

Link to comment

Ma atrage rutiera atata tot. Nu e vorba ca sunt unii mai interesanti si altii nu. 

 

Sache, poti sa detaliezi un pic? Desi cred ca am inteles ce vrei sa zici.

Link to comment

Nu este asa de ușor la rutiera cum crezi. Este frumos, dar și foarte greu. Fie ploaie, fie frig, fie soare ori ninsoare, trebuie sa fii în strada. Legislatia rutiera este perfectibila, iar legea nu este întotdeauna de partea ta. Ești în prima linie, alături de cei de la Ordine Publica.

P.S. Sper ca nu ai alte gânduri, pentru ca în cazul asta te sfătuiesc sa renunti la meseria de polițist.

Link to comment
 • 3 months later...
 • Marius changed the title to Repartizare la terminarea Academiei ori a scolii de politie
 • 4 years later...

Buna ziua! As vrea sa stiu cum voi lucra în sistem după terminarea Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza" ? Ești repartizat intr un anumit loc sau poți sa alegi unde sa lucrezi? (Orașul, adica):hmmmt:

Link to comment
 • Moderator

La final, după licență se organizează o repartiție. Iar acolo în funcție de media rezultatelor la învățătură se intră si fiecare își alege unde merge în funcție de locurile rămase disponibile. Practic seful promoției va avea posibilitatea să meargă oriunde în țară, din moment ce intră primul, în timp ce cel ce a terminat cu cea mai mică medie din promoție va avea posibilitatea să aleagă doar din ce locuri au mai rămas.

Link to comment
 • 1 year later...

Va salut! Inteleg ca repartitia se face in ordinea descrescatoare a mediilor, insa sunt nelamurit in legatura cu urmatoarea situatie:

Eu sunt student la Academie, specialitatea Politie Rutiera, am una dintre mediile cele mai mari si vreau neaparat in judetul de domiciliu, indiferent de specializare, intrucat in timp pot trece prin toate structurile. Problema este ca in judetul meu nu se scoate loc la Rutiera, insa se scoate la Investigarea Criminalitatii Economice si Investigatii Criminale. In situatia aceasta pot alege sa ma duc la una dintre cele doua structuri daca am o medie mai mare decat cei de la cele doua specializari, chiar daca eu mi-am finalizat studiile pe Politie Rutiera? Multumesc!

 

Te rog să nu mai foloseşti funcţia de citare pentru postarea anterioară! Funcţia de "Citare"("Quote") se foloseşte în momentul în care se doreşte citarea unui pasaj dintr-o altă postare (proprie sau aparţinând altcuiva), pentru a face referire expresă la el. Acest lucru are sens doar dacă respectiva postare nu este chiar ultima, în caz contrar acesta se repetă în mod inutil. Pentru a face referire la o anumită postare există şi posibilitatea menţionării utilizatorului respectiv prin folosirea semnului "@" înaintea numelui acestuia.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Link to comment
 • Moderator

Stiu ca exista practica organizarii unei a doua runde de repartitii (dupa cea strict pe profile) unde nemultumitii puteau sa aleaga din locurile ramase, indiferent de profilul/specializarea din scoala, cu riscul de a urma ulterior un curs de schimbare de profil (dar am inteles ca nu este o regula generala, ci dupa cum vor cei de la Resurse Umane).

Link to comment
 • Member

Salut! 

Nu exista această posibilitate. Trebuie să-ți alegi neapărat locurile repartizate pe specializarea ta. 

Oricum, este destul de devreme pentru a ști locurile repartizate de către DMRU pentru fiecare IPJ în parte, respectiv pentru fiecare specializare.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.