Jump to content
POLITISTI.ro

Permis de conducere, viza de flotant


Raluk

Recommended Posts

Buna seara,

 

Doresc sa sustin examenul pentru obtinerea carnetului de conducere. In momentul de fata locuiesc in alta localitate decat cea de domiciliu si imi voi pune curand viza de flotant pentru noua resedinta. Intrebarea mea este: Pot sa fac sustin imediat examenul de conducere in raza teritoriala a noii resedinte (dupa finalizarea scolii de soferi, evident), sau este necesar sa treaca o anumita perioada de timp dupa obtinerea vizei de flotant? Are nevoie viza de flotant de vechime pentru acest lucru? Este stipulat acest lucru in vreun text legal?

 

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Link to comment

Daca ai fi folosit functia de cautare a acestui site ai fi gasit raspunsul!

Poti daca viza de resedinta.
Politia Romana nu se mai ocupa de examinarea celor care doresc sa obtina permisul de conducere inca din anul 2002. La nivelul fiecarei prefecturi exista un serviciu care se ocupa cu asa ceva, iar cei care lucreaza la acest serviciu nu sunt politisti!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.