Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna seara,

Doresc sa sustin examenul pentru obtinerea carnetului de conducere. In momentul de fata locuiesc in alta localitate decat cea de domiciliu si imi voi pune curand viza de flotant pentru noua resedinta. Intrebarea mea este: Pot sa fac sustin imediat examenul de conducere in raza teritoriala a noii resedinte (dupa finalizarea scolii de soferi, evident), sau este necesar sa treaca o anumita perioada de timp dupa obtinerea vizei de flotant? Are nevoie viza de flotant de vechime pentru acest lucru? Este stipulat acest lucru in vreun text legal?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Publicat

Daca ai fi folosit functia de cautare a acestui site ai fi gasit raspunsul!

Poti daca viza de resedinta.
Politia Romana nu se mai ocupa de examinarea celor care doresc sa obtina permisul de conducere inca din anul 2002. La nivelul fiecarei prefecturi exista un serviciu care se ocupa cu asa ceva, iar cei care lucreaza la acest serviciu nu sunt politisti!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.