Jump to content
POLITISTI.ro

Incaierare urmata de vatamare corporala - ce pedeapsa risc?

Postare recomandată

Publicat (modificat)

In dimineata zilei de 19 sept, ora 2:30 , am fost implicat intr-o incaerare , intrand in parcul comunei apoximativ cat un teren de fotbal , erau mai multe persoane in jur de 40 , iar eu intrand in parc cautand un prieten , am vazut cativa alti prieteni de ai mei , care duscutau cu alti concetateni putin mai aprins , dupa care i am intrebat ''unde este ....'' iar unul mi-a adresat injurii , eu am incercat sa il linsez dupa care am fost calmat de prietenii lui care ma cunosteau , dupa ce a plecat la aproximativ 20 de metri acesta iar a inceput sa imi adreseze injurii , eu fiind in stare de ebrietate euforica am fugit inspre el , am sarit l-am prins de gat si l am trantit jos , dupa exact o secunda am fost imobilizat de prieteni lui cu mult mai mare ca mine si imediat dupa ce m au imobilizat , a fost atacat de unul dintre care se certa inaintea mea , dupa aceasta eu am plecat si ei au ramas si sau batut, unul dintre ei a sunat la apelul de ungenta 112 dupa care a venit smurdu , eu am mers la politie tot atunci si am declarat tot ce sa intamplat , din cauza constiitei , vreau sa precizez ca ma amenintat ''sa imi caut avocat'' , '' iti voi cere 20.000 de mi de euro'' si el avea doar un nas spart , vreau sa precizez pana a venit smurdul am stat de vorba cu el , si nu parea sa aiba nimic la coaste la maini asa cum spune acum . din cate am auzit nu va avea nevoie de mai mult de 5 zile de spitalizare , ce credeti ca as putea face ? si care vor fi consecintele.

Modificat de Marius
Corectare titlu
  • Displace 3
  • Moderator
Publicat

Nu are nicio relevanţă numărul zilelor de spitalizare. Important este numărul zilelor de îngrijiri medicale.

În funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale se stabileşte şi încadrarea faptei.

PS: Pune mâna şi învaţă să scrii în limba română pentru că e un adevărat chin pentru oricine să citească ce ai scris.

• Apreciez 3
  • Marius a eliminat recomandarea pentru acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.