Jump to content
POLITISTI.ro

Pot depune plângere împotriva fostului concubin al mamei?


adyadi10

Recommended Posts

Buna ziua, e prima data cand postez aici deci daca postez in zona gresita va rog sa-mi mutati topicul. Am si eu o intrebare la un caz mai "ciudat" sa zic.

Acum ceva timp maica-mea lucra la un bar, acolo fiind tot felul de persoane. Nu stiu cum de a ajuns si a umblat cu un barbat ceva timp, iar acum nu mai reuseste sa scape de el, prin scapat de el ma refer ca acesta suna non stop, trimite mesaje. Mama si-a schimbat recent numarul de telefon, dar acesta nu stiu cum a facut rost de numarul meu de telefon si acum imi trimite mie mesaje gen " sa ma sune ma-ta, ca daca nu e rau pentru ea", eu pur si simplu nu vreau ca cei 2 sa mai vorbeasca si am evitat sa-i raspund la mesaje. M-a sunat de cateva ori, i-am raspuns dar nu vorbeste. M-am gandit ca maine de dimineata sa merg la politie, ce as putea sa fac? Va fi cumva sanctionat?

Link to comment

În primul rând, mama ta trebuie să ia atitudine şi să îi ceară bărbatului respectiv să nu o mai caute, să o lase în pace pentru că nu doreşte să mai aibă vreo relaţie cu el. Apoi, dacă individul nu înţelege, mama ta trebuie să meargă la sediul poliţiei şi să vorbească cu poliţistul de proximitate care arondează zona unde locuiţi. Acesta va şti ce este de făcut.
Da, poate fi şi sancţionat contravenţional cu amendă sau avertisment.

Link to comment
  • Moderator

Poate depune o plangere penala contra individului la unitatea de politie de care apartineti pentru savarsirea infractiunii de "Hartuire", prevazuta si pedepsita de art. 208, alin. 2 din noul Cod Penal. Sa pastrati sms-urile primite si sa va pregatiti sa fiti audiata ca martor in cauza. Succes!

Link to comment
  • Catalin unfeatured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.