Jump to content
POLITISTI.ro

Aruncarea unei hârtii pe jos

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Marius,

Postare recomandată

Publicat

Bună ziua! Aseară am scăpat o hârtie pe jos de pe canapea si aveam de gand sa o iau de jos cand era sa plec, nu voiam sa plimb pe acolo fiindcă era foarte multa lume. Au venit doi poliţişti si mi-au luat datele(numele,data naşterii, adresa si numele părinţilor -am 17 ani ). Mi-a spus ca îndeplinesc conditiile ca am 16 ani. Ideea este ca nu am semnat nimic, nu mi-au facut niciun proces verbal, doar au trecut in agenda. Sunt şanse sa primesc ceva prin posta? Ei asa au spus. Că o sa vad eu cand ai mei o sa primească . (au avut un comportament urât faţă de mine -presupun ca erau obosiţi ).

Multumesc anticipat.

• Displace 1
Publicat

banuiesc ca erau superpolitisti locali si ei sunt obositi din nastere, oricum e un lucru uimitor ca se ocupa de ceea ce ar trebui sa se ocupe in mod normal!

• Moderator
  • Soluţie
Publicat

Cu siguranță cei doi erau gardieni locali (comunitari ai primăriei), nu erau polițiști din cadrul Poliției Române. Doar gardienii primăriilor se ocupă cu asemenea probleme "grave" privind curățenia. 

Acest site este dedicat și frecventat de polițiști și nu de gradienii primăriilor. Mergi la primărie și întreabă acolo.

Se închide.

• Apreciez 1
  • Marius a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.