Jump to content
POLITISTI.ro

Masina vanduta-hotarire definitiva

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua , am vandut o masina in februarie 2013,si bininteles ca am fost destul de dobitoc sa nu trec in spatele talonului "instrainat catre ...la data ..." , masina a fost revanduta la n proprietari, circula cu asigurare falsa,itp facut fara stirea mea,anul acesta mi-a venit o amenda de la CNADNR,am depus plangere contraventionala contra amenzi primite,am castigat procesul cu CNADNR,in descrierea solutiei date de cate judecatoria Timisoara scrie ca se anuleaza procesul verbal de contraventie deoarece la data abaterii eu nu mai eram proprietarul masinii ea fiind vanduta in februarie 2013.pot cu aceasta hotarare sa ma prezint la DPRCIV pentru a radia autovehiculul,sau e nevoie de un nou proces care trebuie intentat celui careuia i-am vanduto????? Multumesc 

• Membru
Publicat

Intrebarea trebuie sa o adresezi celor care se ocupa cu asta, respectiv serviciilor inmatriculari din cadrul prefecturilor. 

Eu as zice ca da, ar trebui sa il dai in judecata.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.