Jump to content
POLITISTI.ro

Masina vanduta-hotarire definitiva


raulbzr

Recommended Posts

Buna ziua , am vandut o masina in februarie 2013,si bininteles ca am fost destul de dobitoc sa nu trec in spatele talonului "instrainat catre ...la data ..." , masina a fost revanduta la n proprietari, circula cu asigurare falsa,itp facut fara stirea mea,anul acesta mi-a venit o amenda de la CNADNR,am depus plangere contraventionala contra amenzi primite,am castigat procesul cu CNADNR,in descrierea solutiei date de cate judecatoria Timisoara scrie ca se anuleaza procesul verbal de contraventie deoarece la data abaterii eu nu mai eram proprietarul masinii ea fiind vanduta in februarie 2013.pot cu aceasta hotarare sa ma prezint la DPRCIV pentru a radia autovehiculul,sau e nevoie de un nou proces care trebuie intentat celui careuia i-am vanduto????? Multumesc 

Link to comment
  • Member

Intrebarea trebuie sa o adresezi celor care se ocupa cu asta, respectiv serviciilor inmatriculari din cadrul prefecturilor. 

Eu as zice ca da, ar trebui sa il dai in judecata.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.