ionutBR95 Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 (edited) Buna ziua, As vrea sa stiu si cam cat va costat completarea fisei medicale. Nu se mai percep taxele pentru eliberarea si inchiderea fisei insa ma intereaza analizele si costul lor. Eu nu cunosc preturile si as vrea sa vad cam la ce cabinete sa ma duc pentru a face putina economie. Eu am de facut urmatoarele: - Radiologic - Urologic - Oftalmologic - O.R.L. a) neurologic b) psihiatric - Analize biologice M-ar interesa un pret estimativ la fiecare,insa e bun daca imi spuneti si un total pe care l-ati platit voi... Ma astept oricum la 250lei + Multumesc! Edited August 3, 2015 by ionutBR95 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimd Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Eu am plătit la spitalul militar 300 de lei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutBR95 Posted August 3, 2015 Author Share Posted August 3, 2015 Am fost la un laborator de analize si mi-au spus ca costa 180 lei. E mult sau asa ati dat si voi? Ma gandesc ca mai sunt inca 6 analize si depasesc cu mult 300 lei.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arwe3n Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Buna! Imi poate spune careva din judetul Iasi cat a platit pentru inchiderea fisei medicale tip de incadrare in M.A.I? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BNik Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Eu am dat 245 lei pentru toată fișa medicală, însă diferă de la oraș la oraș, de la spital la spital, de la policlinică la policlinică.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Dany763 Posted August 3, 2015 Membru Share Posted August 3, 2015 Voua va e bine vad ca...pe noi ne-a costat la spital de stat in jur de 500-550 de lei....nu stiu de ce asa scump dar mna..trebuiau facute.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PMI94 Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Vad ca pe la voi prin judete e foarte scump, eu am fost la o clinica privata (VitalMed *nu intentionez de niciun fel sa fac reclama*) la mine in judet (Harghita), si am platit 125 de lei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts