Jump to content
POLITISTI.ro

Costurile fisei medicale

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna ziua,

As vrea sa stiu si cam cat va costat completarea fisei medicale.

Nu se mai percep taxele pentru eliberarea si inchiderea fisei insa ma intereaza analizele si costul lor.

Eu nu cunosc preturile si as vrea sa vad cam la ce cabinete sa ma duc pentru a face putina economie.

Eu am de facut urmatoarele:

- Radiologic

- Urologic

- Oftalmologic

- O.R.L. 

a) neurologic

b) psihiatric

- Analize biologice 

M-ar interesa un pret estimativ la fiecare,insa e bun daca imi spuneti si un total pe care l-ati platit voi...

Ma astept oricum la 250lei +

Multumesc!

Modificat de ionutBR95
Publicat

Am fost la un laborator de analize si mi-au spus ca costa 180 lei. E mult sau asa ati dat si voi? Ma gandesc ca mai sunt inca 6 analize si depasesc cu mult 300 lei..

Publicat

Buna! Imi poate spune careva din judetul Iasi cat a platit pentru inchiderea fisei medicale tip de incadrare in M.A.I?

Publicat

Eu am dat 245 lei pentru toată fișa medicală, însă diferă de la oraș la oraș, de la spital la spital, de la policlinică la policlinică..

• Membru
Publicat

Voua va e bine vad ca...pe noi ne-a costat la spital de stat in jur de 500-550 de lei....nu stiu de ce asa scump dar mna..trebuiau facute..:))

Publicat

Vad ca pe la voi prin judete e foarte scump, eu am fost la o clinica privata (VitalMed *nu intentionez de niciun fel sa fac reclama*) la mine in judet (Harghita), si am platit 125 de lei 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.