Jump to content
POLITISTI.ro

Poliţia poate verifica în trafic o poliţă RCA străină?

Postare recomandată

Publicat

in momentul opririi unui autovehicul politia rutiera poate verifica asigurarea unei masini inscrise in spania sau italia?

• Membru
Publicat

Poate, adica daca este in stare sau daca are voie? De ce te temi tu de fapt?

Publicat

Sigur ca poate. Politistul rutier poate verifica și multe alte lucruri nu numai asigurarea.

Publicat

treaba sta in felul urmator: am gasit o masina cu nr de spania sa o cumpar,dar am dubii in privinta asigurarii sa nu fie pe naspa proprietarul spune ca e pe bune dar eu am dubii.. daca de exemplu cumpar masina de la respectivul si merg  cu asigurarea lui (polita rca expira pe 25 oct 2015) si ma opreste politia poate sa verfice daca asiguararea e falsa sau nu?stiu ca la mn in oras au ramas multe masini de anglia fara placute de inmatriculare 

• Moderator
Publicat

Ce înseamnă "mn"? 

Încearcă să scrii în limba română aici şi păstrează prescurtările de acest gen specifice agramaţilor, pentru alte website-uri ori pentru Facebook.

Publicat

treaba sta in felul urmator: am gasit o masina cu numere de spania definitive sa o cumpar,dar am dubii in privinta asigurarii sa nu fie pe naspa *falsificata* iar proprietarul spune ca e pe bune dar eu am dubii.. daca de exemplu cumpar masina de la respectivul si merg  cu asigurarea lui (polita rca expira pe 25 oct 2015) si ma opreste politia poate sa verfice daca asiguararea e falsa sau nu?stiu ca la mine in oras au ramas multe masini de anglia fara placute de inmatriculare..  

• Moderator
Publicat

În final şi-a dat arama pe faţă.   :emo-yessir:

Şi-a mai înregistrat încă două conturi de membru şi a mai postat alte topicuri cu acelaşi subiect.  :doh:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.