Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Conducere fara permis/acte + un stalp pus la pamant

zazake

Question

Buna seara ! As dori daca se poate sa primesc un raspuns/parere de la o persoana ce stie bine legile, deci am sa apelez la buna vointa a domnilor politisti de pe site cu o problema grava zic eu.

Acum 3 saptamani un var de al meu si-a achizitionat o masina cu numere rosii de la un prieten al nostru, care ia spus CLAR de la bun inceput ca masina are numerele expirate deci nu are nici asigurare si nici un act valabil, care sa-i ofere siguranta de a circula pe drumurile publice cu masina aceea, atat din punct de vedere legal dar si pentru siguranta proprie pentru ca nici pe la itp numai trecuse de mult masina aia. pe scurt a fost ceva gen : Iti place cum se aude motorul? iti place ca nu este ruginita si nu ''troncane''? iao dar ai grija ca nu are acte valabile. vreau banii pe ea si mai departe , te priveste. 

Bun.. a luat masina, a duso acasa, dar ne avand stare, fix la ora 6:40 dimineata am fost sunat de catre el sa merg repede pe strada principala din orasul nostru pentru ca a avut chef sa se plimbe si a rupt un stalp de curent. pot sa va spun ca am fost uimit de cum a reusit sa darame stalpu ala sa sparga si bordura de la sant si sa nu pateasca nimic.

Acum intrebarea este.. La ce sa se astepte dupa ce a condus pe drumurile publice o masina ne inmatriculata, fara itp, asigurare si ce mai este nevoie, a distrus pur si simplu stalpul si ce-l mai important lucru fara a poseda permis de conducere :| va fi condamnat la inchisoare ori v-a ''scapa'' cu o suspendare ceva.. ( si sa nu uit il ajuta cu ceva ca sa auto-denuntat? ) 

Va multumesc mult de tot si stiu ca nu aveti obligatia de a raspunde nimanui dar daca aveti un minut liber...

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Membru

Raspunsul la intrebarea ta ti-l poate da un judecator, asa ca, cauta site-ul judecatorilor si pune aceeasi intrebare!

Pedeapsa prevazuta de lege, la infractiunile comise, este cuprinsa intre 1 si 5 ani inchisoare, plus un spor de pedeapsa,

pt concursul de infractiuni.

Edited by coosstti

• 0
  • Membru

S-a facut un studiu in S.U.A., pe detinuti din penitenciare din mai multe state, de catre o echipa de psihologi. Una dintre concluzii, socanta de altfel, a fost ca 80% dintre detinuti considerau ca sunt nevinovati si au ajuns acolo din vina altora. Pai, draga @zazache, cred ca si tu te incadrezi in aceasta categorie. Toti puneti intrebari pentru un prieten, var etc. Macar asumati-va faptele, este prima solutie in rezolvarea unei probleme, ce am facut si ce trebuie sa fac...

Restul e can-can!

• Upvote 2

• 0

Iti pot da cu usurinnta facebook-ul meu , poza cu buletinul si permisul, facuta asa cum vrei doar sa iti dai seama ca eu am permis de conducere ba chiar mai mult fac si scoala pentru categoriile mari :) daca am fost rugat sa deschid eu acest topic in numele lui pentru ca de la mine a auzit ca este un forum ok si aici poti gasi raspunsuri. asta inseamna ca am facut eu ? sa ma fereasca dumnezeu dar daca am sa fac vreodata ceva ce nu trebuie facut, si o sa fie vina mea, am sa accept si am sa recunosc greseala indiferent de consecinte. asta a facut si varul meu  .. doar ca nu stie sigur ce va pati. Raspunsul tau nu are absolut nicio legatura cu ce am intrebat eu.. in fine.. MULTUMESC !

Numai bine !!

• 0
  • Membru

Chiar nu ma intereseaza daca ai sau nu permis sau daca este vorba despre tine sau varul tau, doar pe tine te intereseaza aceste lucruri. Este ceea ce cred eu, nu neaparat sa am dreptate, dar da-mi voie sa nu te cred. Intrebare retorica: varul tau nu are acces la internet?

Raspuns la intrebarea ta ti-a dat coosti mai sus...

• 0

Stâlpul cât este stalpul? Cu tot cu manoperă cred ca are o factură pe măsură si este de-abia la început.

• Upvote 1

• 0

a platit stalpul 1900 de lei pentru ca a fost schimbat si cred ca aveti dreptate ca este doar inceputul... de la politie i-au spus sa astepte... momentan nu a primit amenda nimic...