Jump to content
POLITISTI.ro

Numar ascuns, plangere la politie


Dny22

Recommended Posts

Buna ziua!

Am si eu o nelamurire. Am vorbit cu o persoana pe o retea de socializare si mi-a cerut numarul de telefon, oferindu-mi totodata varianta de a-l suna cu numar privat. Vazand insistentele domnului respectiv, l-am sunat, dar cu numar privat, pentru ca nu obisnuiesc sa imi ofer numarul tuturor. Am vorbit cam 1h. In urmatoarea zi i-am dat numarul meu de telefon, am vorbit prin mesaje putin si mi-a spus din nou sa il sun.. In momentul in care am "accesat" numarul lui, mi-a spus ca din nou il sun cu numar privat, eu nu am stiut cauza etc, dar i-am comunicat inca o data numarul meu in cadrul convorbirii ( de ce e important asta o sa vedeti ). Din nou, am vorbit, am ras - erau discutii la misto doar, din partea amandurora. La un moment dat mi-a trimis un mesaj care suna astfel> Ca sa nu mai faci misto de lume, o sa depun o plangere impotriva ta, deoarece toate convorbirile mele sunt inregistrate. Intrebarea mea este....pt ce ar putea fi plangerea respectiva? Mentionez ca in timpul convorbirilor nu am jignit, nu am aduc injurii sau alte chestii, iar daca era o gluma mai ironica, am ras amandoi. Ma gandeam ca vrea sa-mi faca plangere ca l-am sunat cu numar ascuns dar dat fiind faptul ca eu i-am comunicat numarul meu in convorbiri si am si vorbit prin mesaje, se vede ca nu eram o persoana care il deranja. Astept un raspuns din partea dvs. Multumesc anticipat :D

Edited by Dny22
Link to comment
 • Moderator

Încearcă să reciteşti ce ai scris în prima postare. Vrei un răspuns cu privire la ce? 

Dacă nu ai reuşit până la vârsta pe care o ai să realizezi, ţine minte că formularea unor întrebări ori enunţuri este esenţială pentru obţinerea răspunsurilor pertinente şi/sau a informaţiilor dorite. Când formulezi o întrebare trebuie să oferi cât mai multe detalii şi să eviţi formulările vagi.

Dacă nu eşti capabil/ă să faci lucrul ăsta, cu siguranţă vei primi răspunsuri pe măsură.

Link to comment

Imi cer scuze daca nu m-am facut inteleasa. Intrebarea mea era...pentru ce imi poate face plangere barbatul respectiv? Ca sa stiu la ce ma pot astepta. Implicit, doream sa imi spuneti care este incadrarea juridica a unei astfel de fapte? ( apel cu numar ascuns- in imprejurimile explicate anterior ) si daca din punctul dvs de vedere eu ar trebui sa fiu trasa la raspundere. Sper ca am reusit sa evit formularile vagi, de data aceasta, si imi cer scuze inca o data.

Link to comment
 • Moderator

Serios, cum am putea să răspundem la o asemenea întrebare, dacă nu ştim pentru ce vrea să facă plângere, ce aţi vorbit, de ce te acuză, de ce a fost deranjat şi aşa mai departe.

Link to comment
 • Moderator

E posibil să-ţi facă plângere şi pentru că el crede cu tărie, ba chiar e convins, că eşti extraterestru şi îi ataci aura energetică. Ştiu că pare hilar, dar din păcate au existat şi există astfel de cazuri. La fel de bine îţi poate face plângere şi pentru că te consideră responsabil/ă pentru subţierea stratului de ozon al planetei ori pentru că nu ştiu ce specie de animale sălbatice e pe cale de dispariţie. 

În concluzie, poate să-ţi facă plângere pentru absolut orice-i trece prin cap. Nu avem de unde să ştim noi aici, de aceea e imposibil să primeşti un răspuns la o asemenea întrebare, mai ales că nu ştim ce aţi discutat, cum aţi făcut-o, etc, etc.

 • Upvote 1
Link to comment

Nu pot sa intru in astfel de detalii in mediul virtual...nu pentru ca ar fi intime sau nepotrivite pentru a fi postate pe site-ul dvs. ci pentru ca este mult de povestit si ar fi nevoie sa atasez niste print screenuri si asa mai departe.... Plangere nici eu nu stiu pentru ce doreste sa imi faca, atata timp cat nu am adus injurii etc. Multumesc pentru timpul acordat, oricum, astept citatia, ce sa zic...:))). O zi minunata!

Link to comment
 • Moderator

Ţi-a spus că îţi face plângere fără să precizeze motivul, ce l-a deranjat, din ce cauză e nemulţumit etc.?

Link to comment

Ca sa nu mai faci misto de lume, o sa depun o plangere impotriva ta, [...]

pt ce ar putea fi plangerea respectiva?

 

Din textul tau:

"Pentru a nu mai face misto de lume!"

 • Upvote 1
Link to comment

Mi-a zis ca pentru a nu mai face misto de lume, dar nu intelesesem la ce s-a referit....mi-ati fi tare util daca mi-ati putea da un email ca sa va atasez niste print screenuri. :D 

Link to comment

Dny22 parerea mea este ca nu o sa iti faca nicio plangere. Repet este doar parerea mea. Insa, data viitoare iesi din casa, mergi intr-o cafenea, bibilioteca, parc, etc. si socializeaza astfel. Spun asta pentru ca, daca te aflii in situatia de a face o gluma, fiind fata in fata cu respectivul o sa inteleaga mai bine gluma. Mediul virtual e putin rigid in ceea ce priveste aspectul glumelor, nu sunt intelese mereu cum trebuie. De asemenea, nu mai furniza numarul de telefon asa oricui, pentru ca te poti trezi ca o sa te sune la ore tarzi si astfel o sa fii nevoita tu sa depui o plangere.   

Apropo pe retelele de socializare daca pozele sunt OK, tipul e simpatic, cel din fata calculatorului nu trebuie neaparat sa fie si cel din poze, asa ca ai mare grija. 

Edited by Reptor
 • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.