Jump to content
POLITISTI.ro

Anulare sporuri pe perioada participării la diferite cursuri

Postare recomandată

Publicat

Are cineva legislația privind diminuarea sporurilor pe perioada participării la diferite cursuri? Mă interesează nr.O.M.A.I, H.G sau lege, care prevăd că pe perioada participării la diferite cursuri, polițiștii nu beneficiază de sporurile avute anterior participării la aceste cursuri.

• Membru
Publicat

Pe perioada participarii la cursuri nu se diminueaza niciun spor, doar norma de hrana , beneficiezi de norma 8 care este mai mica ca valoare, in loc de norma 1, te incadreaza pe aceasta perioada in grupe normale de munca, si daca de la institutia de invatamant primesti adeverinta de antena, beneficiezi  si de acest spor. Cand te intorci de la cursuri, de la unitatea unde lucrezi se intocmeste o Dispozitie de personal unde singura mentiune este de incadrare in conditii normale de munca.

• Apreciez 3
Publicat

Mulțumesc tanya, dar am o nelămurire: la treminarea cursurilor nu mai revin la condițiile de muncă avute înainte de plecarea la curs ? rămân tot în condiții normale ?

Înainte de începerea cursurilor am avut condiții speciale.

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Dispozitia la care faceam referire se aplica doar pe perioada desfasurarii cursurilor.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.