Jump to content
POLITISTI.ro

Anulare sporuri pe perioada participării la diferite cursuri


iav

Recommended Posts

Are cineva legislația privind diminuarea sporurilor pe perioada participării la diferite cursuri? Mă interesează nr.O.M.A.I, H.G sau lege, care prevăd că pe perioada participării la diferite cursuri, polițiștii nu beneficiază de sporurile avute anterior participării la aceste cursuri.

Link to comment
  • Member

 Pe perioada participarii la cursuri nu se diminueaza niciun spor, doar norma de hrana , beneficiezi de norma 8 care este mai mica ca valoare, in loc de norma 1, te incadreaza pe aceasta perioada in grupe normale de munca, si daca de la institutia de invatamant primesti adeverinta de antena, beneficiezi  si de acest spor. Cand te intorci de la cursuri, de la unitatea unde lucrezi se intocmeste o Dispozitie de personal unde singura mentiune este de incadrare in conditii normale de munca.

  • Upvote 3
Link to comment

Mulțumesc tanya, dar am o nelămurire: la treminarea cursurilor nu mai revin la condițiile de muncă avute înainte de plecarea la curs ? rămân tot în condiții normale ?

Înainte de începerea cursurilor am avut condiții speciale.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.