iav Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Are cineva legislația privind diminuarea sporurilor pe perioada participării la diferite cursuri? Mă interesează nr.O.M.A.I, H.G sau lege, care prevăd că pe perioada participării la diferite cursuri, polițiștii nu beneficiază de sporurile avute anterior participării la aceste cursuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru tanya Posted July 23, 2015 Membru Share Posted July 23, 2015 Pe perioada participarii la cursuri nu se diminueaza niciun spor, doar norma de hrana , beneficiezi de norma 8 care este mai mica ca valoare, in loc de norma 1, te incadreaza pe aceasta perioada in grupe normale de munca, si daca de la institutia de invatamant primesti adeverinta de antena, beneficiezi si de acest spor. Cand te intorci de la cursuri, de la unitatea unde lucrezi se intocmeste o Dispozitie de personal unde singura mentiune este de incadrare in conditii normale de munca. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iav Posted July 30, 2015 Author Share Posted July 30, 2015 Mulțumesc tanya, dar am o nelămurire: la treminarea cursurilor nu mai revin la condițiile de muncă avute înainte de plecarea la curs ? rămân tot în condiții normale ? Înainte de începerea cursurilor am avut condiții speciale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted July 31, 2015 Share Posted July 31, 2015 La terminarea cursului o sa fi incadrat in conditii speciale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iav Posted August 1, 2015 Author Share Posted August 1, 2015 Mulțumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru tanya Posted August 9, 2015 Membru Share Posted August 9, 2015 Dispozitia la care faceam referire se aplica doar pe perioada desfasurarii cursurilor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts