Skip to content

Anulare sporuri pe perioada participării la diferite cursuri

Featured Replies

Are cineva legislația privind diminuarea sporurilor pe perioada participării la diferite cursuri? Mă interesează nr.O.M.A.I, H.G sau lege, care prevăd că pe perioada participării la diferite cursuri, polițiștii nu beneficiază de sporurile avute anterior participării la aceste cursuri.

• Membru

Pe perioada participarii la cursuri nu se diminueaza niciun spor, doar norma de hrana , beneficiezi de norma 8 care este mai mica ca valoare, in loc de norma 1, te incadreaza pe aceasta perioada in grupe normale de munca, si daca de la institutia de invatamant primesti adeverinta de antena, beneficiezi  si de acest spor. Cand te intorci de la cursuri, de la unitatea unde lucrezi se intocmeste o Dispozitie de personal unde singura mentiune este de incadrare in conditii normale de munca.

• Author

Mulțumesc tanya, dar am o nelămurire: la treminarea cursurilor nu mai revin la condițiile de muncă avute înainte de plecarea la curs ? rămân tot în condiții normale ?

Înainte de începerea cursurilor am avut condiții speciale.

La terminarea cursului o sa fi incadrat in conditii speciale.

• Author

Mulțumesc!

• 2 weeks later...
  • Membru

Dispozitia la care faceam referire se aplica doar pe perioada desfasurarii cursurilor.