Jump to content
POLITISTI.ro

Amenda pentru stationare neregulamentara

Postare recomandată

Publicat

Salut!

Am primit, prin posta, un proces verbal cu o amenda pentru stationare pe trecerea de pietoni. In procesul verbal scrie ca am fost inregistrat (nu stiu daca foto sau video).

Imi amintesc ce faceam cand mi-a fost data amenda si sunt 99% sigur ca eram la cel putin 10 metri de o trecere de pietoni cand am stationat. 

Vreau sa fac contestatie.

Insa, in cazul in care chiar eram pe trecerea de pietoni, nu as vrea sa-mi pierd timpul pe la judecatorie degeaba. Exista vreo posibilitate sa vad inregistrarea pana sa ajung la tribunal?

• Membru
Publicat (modificat)

Art. 143.(Regulamentul de aplicare a OUG 195/2002) – Se interzice staţionarea voluntară a vehiculelor:
a) în toate cazurile în care este interzisă oprirea voluntară;

iar la

Art. 142. (Regulamentul de aplicare a OUG 195/2002) – Se interzice oprirea voluntară a vehiculelor:

e) pe trecerile pentru pietoni ori la mai puţin de 25 m înainte şi înainte de acestea;

aşa că domnule cetăţean sunteţi total pe lângă lege;

Modificat de Alleycat
  • Apreciez 1
  • 3 ani mai târziu...
Publicat

Buna seara,

Intentionez sa incep constructia unei case in Bucuresti dar strada pe care este terenul are marcaj rutier de stationare interzisa desi strada este lata de 9m si este si sens unic. Este o problema daca betonierele vor stationa pe parcursul turnarii pe strada? Daca da, se poate obtine o aprobare pentru a putea turna cu betoniera in strada?

Va multumesc.

Publicat

Bună ziua!

În situația unei parcări neregulamentare, agentul constatator aplică amenda proprietarului mașinii, utilizatorului (persoană juridică) sau șoferului (angajat al utilizatorului)? Mă interesează în special care este procedura pentru identificarea fiecăruia, dacă este cazul. Mulțumesc.

• Marius a modificat titlul în Amenda pentru stationare neregulamentara
  • 11 luni mai târziu...
Publicat

Stationarea in afara partii carosabile ( la aproximativ 2 m in afara partii carosabile) in vecinatatea indicatorului stationarea interzisa.  Poti fi amendat daca parchezi in afara partii carosabile? 

IMG_20191025_173229.jpg

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Nimeni? Nu este Nimeni prin zona sa mi raspunda la intrebare? Domnu moderator.... Puteti aproba continutul topicului pe care l am deschis?

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Stationarea in afara partii carosabile ( la aproximativ 2 m in afara partii carosabile) in vecinatatea indicatorului stationarea interzisa.  Poti fi amendat daca parchezi in afara partii carosabile? 

IMG_20191025_173229.jpg

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.