Jump to content
POLITISTI.ro

Disponibilizarile din MAI, respinse


cipri83

Recommended Posts

  • Member

Proiectul privind disponibilizarile din MAI, care este lege organica, nu a obtinut cele 167 de voturi pentru a trece, deci a fost respins. Legea a intrunit doar 150 de voturi favorabile, 132 impotriva si opt abtineri.

Cei de la Putere au sustinut, insa, ca procedura de vot nu a fost incheiata, deoarece trebuie intocmit un raport de respingere a legii. Odata elaborat, raportul trebuie sa fie supus din nou la vot in plen. In replica, cei din Opozitie spun ca s-a incheiat demult aceasta procedura, nefiind nevoie de niciun altfel de vot

domnilor din PD-L nu le-a venit sa creada ca a fost respinsa legea , Marian Gruia presedintele SNPPC a declarat :

"Legea este neconstitutionala. Inainte de a se incepe votul, presedintele de sedinta, Ioan Oltean, a facut verificare de trei ori ca sa vada daca au numarul necesar pentru a vota. In aceasta situatie cerem demisia lui Oltean sau Anastase. Am vazut cum se vota la doua maini, cei de la Putere, se fura totul in tara asta. Se fura ca in codru in Parlament, iar acum, ca nu le-a iesit pasenta lor, vor sa reia votul. Daca se reia acest vot vom iesi cu miile in strada, se pune o mare presiune asupra politistilor"

Edited by cipri83
Link to comment
  • Administrator

Ciprian te rog ca pe viitor, inainte de a deschide un nou topic, macar sa citesti subiectele active din ziua respectiva. Nu e prima data cand postezi o stire ce se discuta deja pe forum.

De exemplu, aceasta stire se discuta deja inca din urma cu cateva ore, respectiv aici:

De asemenea, tot despre acest subiect se discuta deja si aici:

Chiar nu are rost sa discutam de acelasi subiect in mai multe parti.

Multumesc pentru intelegere.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.