vladvlad Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Buna ziua Sunt nou pe aici dar sper ca cineva poate sa ma ajute cu o speta din OG 92/2003, art.141,alin.7 si anume:Netransmiterea titlurilor executorii provenite in urma sanctionarii contraventionale, in termen de 90 de zile de la emiterea de catre organele competente, conduce la anularea acestora. Recent de la o primarie mi-a fost returnat un p.v. pe acest motiv ca nu am respectat termenul de 90 de zile.Procesul verbal a fost intocmit pe 20.01.2015 si a fost transmis pe data de 13.04.2015 dar a ajuns la primarie pe 26.04.2015.Cei de acolo au precizat ca pe data de 20.04.2015 a expirat termenul de transmitere a p.v.-ului. Intrebarea mea este cum se interpreteaza acest cuvant in context "netransmiterea"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Ecou Posted May 27, 2015 Membru Share Posted May 27, 2015 Sa faci dovada ca a intrat in clădirea lor in cele 90 de zile... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts