Jump to content
POLITISTI.ro

Politia munceste iar Procurorul isi bate joc.

yo3ies

Recommended Posts

Nu sunt eu pagubitul dar e vorba de o discutie de principiu, nu vorbim de furtul a trei cirese dintr-un pom sau un copil care a furat o ciocolata la un magazin.

Hotul de biciclete prins, savarsirea faptei recunoscuta, eliberat pe principiul: "prejudiciul este neinsemnat". Ei bine, data viitoare "poate nu mai fura".

Prejudiciul e de 600 RON, la data savarsirii faptei echivala cu aproape un salariu minim pe economie.

Ce concluzii sa tragem de aici, daca prejudiciul e pana intr-un salariu minim pe economie cetateanul cinstit ramane cu buza umflata, iar procurorii dau liber la micile furtisaguri. 

post-571-0-21428400-1432121186_thumb.jpg post-571-0-64963800-1432121196_thumb.jpg

• Upvote 4

Nici o sanctiune?Azi o bicicleta,maine o banca....si cheltuielile raman in sarcina statului....eee noi suntem prea mici...

• Upvote 2

• Member

Cred ca daca se straduia un pic incapea toata ordonanta pe o coala de caiet dictando cu tot cu descrierea situatiei de fapt, incadrare juridica si argumentarea solutiei :)

Jenant. Nu stiu daca s-ar schimba finalitatea daca ar merge mai departe cu plangere la prim-procuror si ulterior la instanta.

PS Trebuia sa fi blurat totusi anumite nume si date de identificare.

Edited by Ben
  • Upvote 2

Așa a fost pusă ordonanța pe Facebook neblurata așa am preluat-o e publica de ceva timp.

• Upvote 1

Apropo de asta,anul trecut tatalui meu I-a fost sparta masina in sellgros pantelimon,vine politia,se fac cercetarile la fata locului,magazinul ofera inregistrarile de la fata locului,se vede clar un cielo si nr. de inmatriculare,iar dupa o perioada de 2 luni primeste rezolutie de la procuror... "Neanceperea urmaririi penale" prejudicial fiind un geam spart  la o masina VW si tigari in valoare de 600 ron.

Asa este Catalin,numai ca,in fata cetateanului de rand ,toate oalele sparte tot in capul politistilor se sparg !

• Upvote 2

Putea sa-I dea macar 30 sau 60 zile de munca in folosul comunitatii, mai ales daca nu a achitat persoanei vatamate prejudiciul. Legea mai favorabila trebuia sa fie legea veche si sa-I dea amenda administrativa.

• Upvote 1