Jump to content
POLITISTI.ro

Teren dat in folosinta politistilor

florinhentes

Recommended Posts

Buna ziua !

Ma numesc Florin si am o rugaminte daca ma puteti ajuta si ati avut si dumneavoastra parte de asa ceva

Tatal meu a fost politai,a iesit la pensie dupa care a decedat.

Cand a fost repartizat in comuna in care locuiesc i sa dat de la primarie teren in folosinta...

De atunci si pana in prezent eu am folosit acel teren,si acum am primit de la primarie o instiintare cum ca nu mai am dreptul sa il folosesc...

MA INTERESEAZA,DACA MA PUTETI AJUTA,IN BAZA CAREI LEGI SA DAT ACEST TEREN IN FOLOSINTA SI DACA EU CA SI URMAS AS PUTEA BENEFICIA IN CONTINUARE DE ACEST TEREN

Mentionez ca ne-am stabilit aici in sat,si din cate stiu nu este mentionat in registrul de la primarie pt ce perioada este dat in folosinta ci doar suprafata terenului

Va multumesc

Salutare!

Trebuie sa vezi daca atribuirea terenului a imbracat o forma oficiala, adica daca s-au intocmit ceva documente in sensul asta.

Spun asta fiindca exista mai ales in mediul rural obiceiul sa se dea politistilor (cei care erau interesati de agricultura) cate un teren nefolosit, insa fara documente, probabil in evidente aparea nefolosit. Era pur si simplu un obicei, babuiesc ca nu e o suprafata f mare...

• Upvote 1

• Moderator

Din câte îmi amintesc era o prevedere prin statutul polițistului unde se stipula ca acesta are dreptul de a primi o suprafața de teren in comuna unde lucrează pentru a o folosi cu titlu gratuit pe timpul cât lucrează in respectiva localitate. Deci practic polițistul nu devenea proprietarul terenului ci doar il putea folosi pe timpul cât lucra acolo. Nu știu cât de mult s-a aplicat aceasta prevedere sau dacă in prezent este caducă.