Skip to content

Pagina dedicata Politiei Romane!

Featured Replies

Va salut cu respect ,

Lege şi Onoare - Respect Poliţiei Române , va asteapta pe facebook:) probabil singura pagina dedicata Politistilor Romani .

- SUPPORT OUR POLICE -

You never know when you need them , but you'll thank God you have them.

Like - Like - Like - Like - Like - Like - Like - Like - Like - Like - Like - Like - Like -

Respect Forumul politistilor...

:ner: Eu nu cred ca face referire la pagina oficiala si autentica a politisti.ro.Dar e tare haios topicul deschis, trebuia mai degraba adaugat in bancuri.

Edited by angelfire

Mie mi se pare ca contul ala pe facebook este chiar un suport moral autentic pentru mult hulita Politie Romana,

Parerea mea..

• Moderator

RespectPolitiei esti politist?

Mie mi se pare ca contul ala pe facebook este chiar un suport moral autentic pentru mult hulita Politie Romana,

Parerea mea..

Si a mea.

@Cata: Nu este politist, dar se ocupa cu promovarea Politiei. Mai multe sa spuna el, daca vrea.

• 3 weeks later...
  • Author

@Arcan , multumesc mult de tot:)

@angelfire , am creat conturile Respect Politiei Romane & Lege si Onoare din respect pt Politia Romana , din respect pt prieteni .

@Catalin , nu fac parte din structurile M.A.I dar imi iubesc si imi respect Politia.

• Moderator

Daca spui ca pagina ta de Facebook e singura dedicata politistilor, atunci ce poti spune despre acest site sau despre pagina de facebook a acestui site: http://www.facebook/politisti.ro ?

Cui crezi ca sunt dedicate si se adreseaza?

Avand in vedere ca nu esti politist, cred ca mult mai indicat ar fi fost sa creezi un fan-club de genul "- SUPPORT OUR POLICE -", nu crezi?

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.