Jump to content
POLITISTI.ro

Pagina dedicata Politiei Romane!

Postare recomandată

Publicat

Va salut cu respect ,

Lege şi Onoare - Respect Poliţiei Române , va asteapta pe facebook:) probabil singura pagina dedicata Politistilor Romani .

- SUPPORT OUR POLICE -

You never know when you need them , but you'll thank God you have them.

Like - Like - Like - Like - Like - Like - Like - Like - Like - Like - Like - Like - Like -

Respect Forumul politistilor...

• Displace 8
Publicat (modificat)

:ner: Eu nu cred ca face referire la pagina oficiala si autentica a politisti.ro.Dar e tare haios topicul deschis, trebuia mai degraba adaugat in bancuri.

Modificat de angelfire
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Mie mi se pare ca contul ala pe facebook este chiar un suport moral autentic pentru mult hulita Politie Romana,

Parerea mea..

• Apreciez 1
  • Displace 2
Publicat

Mie mi se pare ca contul ala pe facebook este chiar un suport moral autentic pentru mult hulita Politie Romana,

Parerea mea..

Si a mea.

@Cata: Nu este politist, dar se ocupa cu promovarea Politiei. Mai multe sa spuna el, daca vrea.

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

@Arcan , multumesc mult de tot:)

@angelfire , am creat conturile Respect Politiei Romane & Lege si Onoare din respect pt Politia Romana , din respect pt prieteni .

@Catalin , nu fac parte din structurile M.A.I dar imi iubesc si imi respect Politia.

• Displace 4
  • Moderator
Publicat

Daca spui ca pagina ta de Facebook e singura dedicata politistilor, atunci ce poti spune despre acest site sau despre pagina de facebook a acestui site: http://www.facebook/politisti.ro ?

Cui crezi ca sunt dedicate si se adreseaza?

Avand in vedere ca nu esti politist, cred ca mult mai indicat ar fi fost sa creezi un fan-club de genul "- SUPPORT OUR POLICE -", nu crezi?

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.