Jump to content
POLITISTI.ro

Drept de conducere suspendat - Permis neretinut

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Simple question:

Mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 30 zile si s-a stabilit si retinerea permisului.
Politistul mi-a dat dovada de 15 zile INSA mi-a lasat si permisul.

Intrebarea mea:Dupa ce se termina cele 15 zile de valabilitate a dovezii de conducere apoi cele 30 zile de suspendare a dreptului de-a conduce pot sa ma urc la volan ? chiar daca permisul nu mi-a fost retinut fizic de catre politist.

Va multumesc,
Daniel

PS:Daca nu adresez topicul sectiunii,rog administratorul sa-l mute.Multumesc.

• Membru
Publicat

Stai linistit ca-l predai tu pana atunci!

Publicat

Fii mai explicit,te rog.Nu,mi-ai răspuns la întrebare.Intra in detalii ca sa rămână documentat.Mulțumesc!

Publicat

Mulțumesc pentru răspuns Cristi.Mi-ai raspuns la intrebare.

Acum ca eu am trecut pe rosu,inteleg si este firesc sa fiu sanctionat,insa cum ramane cu politistul neatent care a uitat sa retina permisul ?Ma gandesc ca asa ceva nu este normal sa se intample.Un prieten avocat mi-a spus ca as putea sa sustin f simplu ca politistul in cauza mi-a retinut permisul avand ca dovada semnatura lui pe procesul verbal si dovada eliberata pt retinerea permisului urmand sa ma prezint dupa cele 30 zile de suspendare a dreptului de a conduce si sa pretind returnarea permisului.In acest fel politistul care a retinut permisul v-a fi sanctionat pt neglijenta in serviciu.

Nu am nimic personal cu politistul ci doresc ca el sa fie sanctionat pt neglijenta in serviciu si eu pt trecere pe rosu.A gresi este omeneste insa respectarea procedurilor/normelor si legea sunt valabile atat pentru mine cat si pentru politist.

Va multumesc,

• Moderator
Publicat

Schimbă avocatul, pentru că e slab. Pentru a putea vorbi despre neglijentă în serviciu, ar trebui să se fi produs o pagubă ori o vătămare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice, ceea ce aici nu e cazul. Tie nu ti-a fost produs niciun prejudiciu, drepturile tale nu au fost în niciun fel lezate, din moment ce ai primit dovada si ai dreptul să contesti procesul verbal.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.