Jump to content
POLITISTI.ro

Poliţia Română alături de biciclişti


NewsBot
 Share

Recommended Posts

POLIŢIŞTII, ALĂTURI DE BICICLIŞTI, ÎN CADRUL UNUI EVENIMENT SPORTIV

 

Astăzi, poliţiştii din Ilfov vor fi alături de bicicliştii care vor pedala în cadrul unui eveniment sportiv, pe raza localităţilor Pantelimon şi Brăneşti. În cadrul acestor întruniri vor participa peste 500 de persoane.

 

La data de 25 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov acţionează pentru asigurarea siguranţei, ordinii şi liniştii publice, în cadrul desfășurării unui eveniment de deplasare în grup, cu bicicleta.

 

În cursul zilei de astăzi, pe raza localităţilor Pantelimon şi Brăneşti, peste 400 de biciclişti vor se vor deplasa în grup, pedalând în cadrul evenimentul “Cu Bicicleta la Mare”, care se va desfăşura pe ruta Bucureşti - Constanţa, traversând judeţul Ilfov pe DN 3, în localităţile Pantelimon şi Brăneşti.

 

Poliţiștii rutieri se vor afla alături de biciclişti pe toată durata deplasării, pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, precum și pentru asigurarea fluenţei traficului rutier pe traseu.

 

1429956913big_img-20150425-wa0002.jpg

 

1429956913big_img-20150425-wa0000.jpg

 

Sursa: IPJ Ilfov

Link to comment
Share on other sites

POLIŢIŞTII, ALĂTURI DE CONCURENTELE PARTICIPANTE LA UN CONCURS DE CICLISM

 

Astăzi, poliţiştii din Ilfov vor fi alături de femeile - biciclist care vor pedala în cadrul concursului de ciclism care se desfăşoară în Otopeni. La eveniment vor participa peste 400 de persoane.

 

La data de 26 aprilie a.c., între orele 0900-1500, în oraşul Otopeni se desfăşoară un concurs de ciclism, “Road Grand Pink”, în care peste 400 de femei se vor întrece pentru un loc pe podium.

 

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov vor fi în teren, pentru ca participanţii la evenimentul sportiv să fie în siguranţă.

 

Biciclistele vor primi startul în zona Primăriei Otopeni, de pe strada 23 August şi vor pedala pe străzile Drumul Gării, Belgrad, Sofia şi retur.

 

Circulaţia va fi restricţionată pe străzile menţionate, astfel că poliţiştii vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier în zona arterelor pe unde circulaţia va fi deviată.

 

Poliţiştii rutieri vor acţiona pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, precum şi pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

 

Poliția Română recomandă conducătorilor auto să respecte semnalele polițiștilor rutieri iar pietonilor să circule numai pe trotuar și să traverseze prin locurile semnalizate corespunzător, numai după o temeinică asigurare.

Sursa: IPJ Ilfov

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
POLIȚISTII, ALĂTURI DE BICICLIȘTI PENTRU SIGURANȚA TRAFICULUI RUTIER
 
În această zi, poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov sunt alături de bicicliștii care participă la concursul de ciclism, organizat în localitatea Otopeni. La eveniment participă peste 400 de persoane.
 
La data de 6 iunie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov sunt alături de bicicliștii care pedealează în cadrul unui eveniment sportiv, pentru ca aceștia să se simtă în siguranţă pe timpul susţinerii concursului.
 
Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 10.00 - 18.00, în oraşul Otopeni, iar
 
startul se va da din zona Primăriei Otopeni, de pe strada 23 August şi se continuă pe strazile Drumul Gării, Belgrad şi retur.
 
Circulaţia este restricţionată pe străzile menţionate, astfel că poliţiştii vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier în zona arterelor pe unde circulaţia va fi deviată.
 
Poliţiştii rutieri vor acţiona în vederea evitării blocajelor în trafic și asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă.
 
Poliţia Română susţine participarea persoanelor la evenimentele sportive care implică  mişcarea în aer liber.
 
Sursa: IPJ ILFOV
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

RECOMANDĂRI PENTRU BICICLIȘTI

- circulaţi cat mai aproape de marginea din dreapta a drumului, iar atunci când vă deplasaţi în grup, numai în coloană câte unul!

- nu circulaţi cu bicicleta sub influenta băuturilor alcoolice!

- atunci când circulaţi cu bicicleta, nu vă ţineţi de vehicule aflate în mers!

- nu transportaţi pe bicicletă altă persoană!

- este recomandabil să purtaţi o cască de protecţie omologată.

- pentru a circula pe drumul public, bicicleta trebuie să fie echipată corespunzător (dispozitiv de frânare eficace, mijloc de avertizare sonoră, lumină de culoare alba sau galbenă în faţă, lumină de culoare roşie în spate şi cel puţin un element reflectorizant de aceeaşi culoare)!

- înainte de a pătrunde cu bicicleta pe arterele prioritare, reduceţi viteza, asiguraţi-vă temeinic şi acordaţi prioritate de trecere celor în drept!

- la schimbarea direcţiei de mers, chiar daca aveţi prioritate de trecere, asiguraţi-vă că ceilalţi participanţi la trafic au înţeles intenţia dumneavoastră!

Poliţia Română susţine mişcarea în aer liber şi urează bicicliştilor călătorii plăcute, în siguranţă!

Sursă: IGPR

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.