Jump to content
POLITISTI.ro

Cum se poate sterge contul de membru al forumului

Florio

Recommended Posts

Cum se poate sterge contul de membru al forumului?

Ar fi bine venita o asemenea optiune, pe care nu am gasit-o in meniul Help.

Uite, eu activez pe mai multe forumuri, fiecare specializate pe cate ceva, asa ca am o anumita experienta forumistica.

Pe niciun forum nu se sterg conturi pentru ca se pierd postarile, si raman goluri ciudate in discutii. Ce se poate face, este banarea contului pentru a deveni inutilizabil.

• Administrator

Conturile şi postările membrilor NU SE ŞTERG şi nici nu se vor şterge pe acest forum.

După cum spune şi Sony, asta este o regulă valabilă pe aproape toate forumurile de pe internet.

Motivaţia practică pentru care nu se pot şterge conturile şi/sau mesajele membrilor, se datorează faptului că forumurile au o structură liniară, iar ştergerea postărilor şi/sau conturilor membrilor ar duce la distrugerea logicii subiectelor (firelor) de discuţie din topicurile unde respectivul membru a postat, având repercursiuni directe şi asupra mesajelor/postărilor celorlalţi utilizatori.

În plus, conform regulamentului forumului (cu care aţi fost de acord în momentul înregistrării contului de membru), după postare toate mesajele devin proprietatea site-ului Politisti.ro şi nu mai pot fi şterse decât în condiţii speciale.

De asemenea nici nu voi bana contul dvs. pentru că aceasta măsură se aplică împotriva celor pe care nu îi consideram bineveniţi pe acest website. Daca dvs. doriţi să nu mai accesaţi acest forum, e o alegere personală pe care noi v-o respectăm.

Mulţumim pentru înţelegere.

Cine intreaba este prost pentru cinci minute, dar cine nu intreaba ramine prost pentru totdeauna.- Proverb chinez

Va rog sa imi scuzati nestiinta, a fost primul forum pe care am activat. Evident banarea inseamna ca ai gresit urat tare in ceva ce ai postat si nu sunt nici eu de acord sa fiu banat.

Ii multumesc si lui Sony si lui Administratorului ca au avut rabdarea sa citeasca si sa "ma lumineze" :emo-yessir: .

Las la latitudinea Administratorului stergerea sau nestergerea acestui topic.