alexxxxxxxa Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 anul acesta ma pregatesc si eu de admintere si vreau si eu sa imi cumpar o minge medicinala dar nu gasesc decat umpluta cu nisip, iar eu vreau cu silicon. Link to comment
Membru bozo Posted May 9, 2011 Membru Share Posted May 9, 2011 Incearca la magazine de specialiate. budo-best spre exemplu Totusi de ce vrei cu silicon? Eu stiu ca e mai scumpa, si daca te antrenezi cu ea doar pentru academie nu vad de ce sa dai atat pe ea. Parerea mea e sa cauti o sala care are minge medicinala. Link to comment
Membru Bogdanel Posted May 9, 2011 Membru Share Posted May 9, 2011 Înainte să dau probele , aveam pe acasă o minge de fotbal spartă căreia i-am făcut o gaură şi am umplut-o cu 5,2 kg de nisip. La început mi se părea grea dar cu puţin antrenament am început să o arunc cam 9,5 m. Iar când am ajuns să dau proba , mi-a fost extrem de uşor deoarece fiind obişnuit cu o minge mai grea cea de la şcoală mi se părea uşoară, reuşind să arunc 12 m pentru examen. Succes ! 1 Link to comment
georgya Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 (edited) Bogdanel are dreptate. La fel am facut eu si chiar o sa ni se para floare la ureche la examen daca aruncam cu una mai grea acum. Mult noroc ! Edited May 9, 2011 by georgya Link to comment
Henonx Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Iti recomand sa iti iei aceasta minge medicinala , e extrem de comoda si ai o priza foarte buna la ea. Am vazut multe persoane care au scapat mingea din mana pentru ca au aruncat cu diferite basici de 30 lei. Eu zic ca daca vrei sa fii sigur poti sa dai 90 lei. Nu e asa un mare sacrificiu, avand in vedere ca e foarte calitativa. 1 Link to comment
sheriffu Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 sincer nu vad rostul sa dai niste bani in plus.urmeaza sfaturile colegilor cu mingea sparta.la fel am facut si eu si a fost ok Link to comment
Recommended Posts