Jump to content
POLITISTI.ro

Probleme radiere autoturism de la Primarie!


arhimede88

Recommended Posts

Buna, am o problema cu un autoturism pe care nu il mai detin in acest moment deoarece l-am vandut acum 3 ani aproximativ unui individ, dar din pacate din lipsa de experienta am facut doar un contract de mana la momentul respectiv si am dat si actele masinii: talon,carte. Am cazut la o intelegere sa ne intalnim urmatoarea saptamana deoarece era nu erau deschise la ora acea primaria. A trecut saptamana si am sunat si nu a mai raspuns la telefon. Dupa repetate incercari sa dau de individ,nu mai sunat telefonul de el deloc, deci s-a facut nevazut tipul!! De atunci tot incerc sa rezolv aceasta problema pentru ca platesc impozit pe masina. Iar astazi am fost la inmatriculari auto si mi-a spus domnul agent ca este radiata de pe numele meu si mi-a dat o foaie care scrie duplicat dupa certificat prin care arata ca autoturismul pe numele meu a fost radiat. Ma duc cu acea foaie la Primarie sa o scot de pe numele meu si surpriza mare ca doamna respectiva de la ghiseu nu poate face nimic cu ea, eu tot voi plati impozit pe masina deoarece ii trebuie copie dupa buletin a celui caruia i-am vandut-o si copii dupa contract vanzare-cumparare! Am explicat ca nu am cum sa fac rost de acele acte din moment ce am fost la domnu agent sa rezolv problema ca nu am nici o copie dupa buletin si nici un contract oficial nu am. Va rog frumos, am nevoie de indrumari si sugestii pentru ca nu mai stiu cum sa mai fac si unde sa mai merg sa rezolv odata problema asta!! 

Apropo, mentionez ca am copii dupa carte si talon si contractul de mana facut de individ! Multumesc anticipat 

Link to comment

il actionezi in judecata si dupa ce cistigi, cu hotarirea judecatoreasca definitiva si irevocabila, te duci la seviciul taxe si impozite de la primaria pe raza caruia iti ai domiciliul si ai rezolvat problema cit ai zice peste!

Link to comment

Eu zic sa te interesezi daca este inmatriculata la aceasta data. Daca da indwamna ca proprietarul plateste impozit pt ea. Nu se poate ca un bun mobil sa aiba dubla impunere fiscala

Asta peevede codul fiscal.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.