Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Clarificarea situatiei permisului de conducere in urma unei contestatii

abc123

Question

buna ziua,

as dori sa va intreb si eu ceva ,acum 1,5 ani am fost amendat pentru trecere la nivel de cale ferata pe culoarea rosie,am facut contestatie la judecatorie si de atunci si pana acuma nu mia venit nimic mam prezentat la politie sa intreb si mia spus ca nu stie nimic , ca nu am permisul suspendat DAR, la finante la primarie mi-a venit amenda 540 ron ,exista un sait ceva sa pot afla daca am permisul suspendat deoarece actualmente sant in suedia si circul zilnic cu masina va pot da CNP -UL daca cumva am permisul suspendat sa vin urgent in tara caci sant total in ceata va multumesc anticipat, multe salutari din apropierea cercului polar

Edited by Kmcoio
Nu divulgati date cu caracter personal. Nu stiti ce se poate intampla.

12 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderator

Procedura de citare se efectueaza la domiciliul/resedinta indicate chiar de el in plangerea formulata catre judecatorie.

Daca a depus o contestatie si ulterior nu l-a mai interesat sa o si sustina, cel mai probabil ca a pierdut-o.

• 0
  • Moderator

Si un sfat offtopic: CNP-ul, dar si alte date personale, sunt protejate de lege, tocmai pentru ca nu este bine ca oricine sa le cunoasca !!! Acest forum este unul de oameni seriosi, insa te aflii pe zona publica, unde oricine poate avea acces, chiar si persoane animante de alte scopuri. Eventual, daca se ofera cineva sa te ajute, transmite aceste date in PM, si asa stii macar cui i le-ai dat. Succes in rezolvarea problemei !

• 0

nu am primit dar stupoare amenda a ajuns deci permisul este suspendat sau nu????la politie imi spune ca nu stie

am dat nenumerate telefoane in tara la politie nimeni nu poate sa imi spuna ceva concet ,doar raspunsuri evazive oare cer prea mult sau sant rupt de realitatea din tara???

• 0
  • Moderator

Cauti in zadar la politie. Nu acolo vei lamuri problema.

Locul unde s-a impotmolit toata treaba este la Judecatorie. Daca ai depus contestatie, trebuie sa te interesezi acolo, care e stadiul sau ce s-a intamplat cu ea. Dupa care cu hotararea judecatoreasca (favorabila sau nu tie), trebuie sa mergi la ghiseul de permise pentru a se putea lamuri situatia permisului.

Ai instintat unitatea de politie ca ai depus contestatia respectiva?

• 0

Datorita faptului ca abc123 nu mai are posibilitatea modificarii primului post, rog un admin sa-i acopere CNP-ul pentru a nu da altora idei mai putin ortodoxe...

Stima :emo-yessir:

• 0

Cauta pe internet, (da cautare pe google) respectiv pe portalul instantelor de judecata din Romania, acolo selectezi instanta de judecata unde ai depus contestatia, de exemplu ,, Judecatoria Busteni ,, apoi vei avea in stanga un meniu, de unde poti sa accesezi stadiul de judecata a dosarelor, pe baza numelui tau pe care il introduci in fereastra care se deschide, iti va aparea nr. dosarului si anul, dai click pe acest nr. si vei afla urmatoarele date : termenele de judecata, motivele amanarii daca au existat, solutia data (s-a admis contestatia sau s-a respins contestatia, ori s-au admis anumite capete de cerere, depinde ce ai solicitat, daca s-a atacat decizia instantei ,de catre cine )

Spor la treaba !

• 0
gasesti aici informatii despre dosarul tau. cauti judetul, apoi instanta unde ai depus contestatia si ulterior iti cauti dosarul in functie de nume (iti recomand sa incerci doar cu numele de familie, motorul de cautare nu este prea destept)
  • Upvote 2

• 0

multumesc pentru ''acoperirea'' cnp va urez o zi buna si PROFITABILA

multumesc foarte mult am gasit ce ma interesa dumnezeu sa iti dea sanatate ,avand in vedere ca anul trecut in mai am pierdut contestatia nu trebuia sa imi trimita de la politie o instintare pentru a duce permisul la politie??? eu am circulat in aceasta perioada mult in europa in special suedia oare care este situatia permisului meu??? -----''ps'' aceste randuri eu le dictez prin telefon iar fica mea vi-le trimete va multumesc

• 0

cf art 209 din regulament suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule operează în ziua următoare celei în care a fost predat permisul de conducere sau, după caz, a expirat termenul de predare a acestuia..

avind in vedere ca executarea se face de drept incepind cu respectivele date, poti considera executarea sanctiunii ca fiind finalizata, nu mai este nevoie sa predai permisul. ai avut noroc ca nu ai fost prins in acea perioada, insa data viitoare este posibil sa nu mai asemenea noroc.

• 0

dumnezeu sa iti dea sanatate pentru o astfel de veste oricum nu fac parte din categoria celor care circula constienti fara permis MULTUMESC