Jump to content
POLITISTI.ro

Campania "Verde la educaţie pentru circulaţie"


NewsBot
 Share

Recommended Posts

CAMPANIA „VERDE LA EDUCAŢIE PENTRU CIRCULAŢIE” – BEST CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY EVENT

 

Campania socială „Verde la educație pentru circulație”, implementată şi derulată cu sprijinul Poliţiei Române, a câştigat competiţia internaţională PR Daily Corporate Social Responsibility Awards 2014, desfăşurată în S.U.A..

 

Aflată la cea de a doua ediție, „Verde la educație pentru circulaţie” este cea mai amplă campanie socială de educaţie rutieră organizată în România, care a fost implementată de Poliţia Română, în parteneriat cu un lanț de magazine din toată ţara.

 

Campania a fost desemnată câştigătoare în cadrul Premiilor de Responsabilitate Socială (PR Daily Corporate Social Responsibility Awards 2014), la categoria „Cel mai bun eveniment de CSR” („Best CSR Event”), eveniment ce a avut loc în Statele Unite ale Americii.

 

„Verde la educație pentru circulaţie” a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere în rândul copiilor prin conştientizarea acestei probleme şi corecta informare a celor mici, pentru scăderea numărului de accidente, pe termen lung.

 

Campania s-a derulat printr-o serie de activități, în cadrul cărora polițiștii rutieri le-au oferit copiilor recomandări privind cele mai importante reguli pe care trebuie să le respecte atunci când merg singuri la școală, la magazin sau la locul de joacă. Cei peste 30.000 de copii, au făcut cunoștinţă cu semnele de circulaţie, au luat parte la o sesiune de jocuri interactive, în care agenții de circulație i-au invitat pe cei prezenți într-un orășel miniatural, pentru a pune în aplicare informațiile accumulate, iar la final au fost recompensaţi cu premii.

 

Competiţia „Corporate Social Responsibility” se numără printre cele mai cunoscute iniţiative de premiere din domeniu, urmărind să promoveze campaniile cele mai creative din întreaga industrie de PR.
 

Sursă: IGPR

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.