Jump to content
POLITISTI.ro

In cate zile trebuie sa soseasca permisul de conducere?

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua, as vrea sa stiu cam in cate zile trebuie sa soseasca permisul de conducere? Eu am luat examenul in 5 februarie si nici azi inca nu a sosit nimic (nr. 23 februarie), nici macar un aviz sau ceva de la posta (in caz ca nu era nimeni acasa..). Ce as putea sa fac? 
Va multumesc. :)

Publicat

Am citit si celelalte thread-uri si am vazut ca la majoritatea le-a venit permisul acasa in cateva zile, de aceea intrebam... S-ar fi putut intampla ceva sau cum? ca nu imi dau seama ce ar putea fi..... Faza e ca nici nu mi-am luat dovada deoarece si prietenii toti mi-au spus ca in cateva zile le-a venit acasa si am zis ca nu patesc nimic daca mai astept cateva zile, asta e acum.. :D

• Moderator
Publicat

Mergi la oficiul poştal şi interesează-te acolo. Poate nu te-a găsit poştaşul acasă, poate a lăsat recipisa în uşă şi vreun vecin "binevoitor" a luat-o, posibilităţi sunt multe.

• Moderator
Publicat

Apropo, reţine că Poliţia Română nu mai are încă din anul 2002 nicio legătură cu exemenul pentru obţinerea permisului de conducere. Acest examen se organizează şi e gestionat de către Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculari Vehicule (DRPCIV) - instituţie aflată sub coordonarea prefecturilor.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.