Jump to content
POLITISTI.ro

Corespondenta privata..deschisa de sef subunitate?

alin0107

Recommended Posts

Buna ziua..o intrebare am..am fost in concediu medical si in acest timp am primit prin posta militara 3 raspunsuri la niste rapoarte depuse de mine la MRU si DMRU...in timp ce ma aflam in CM au venit raspunsurile..IN PLIC PE CARE SE SPECIFICA NUMELE MEU SI GRADUL....aceste 3 plicuri au fost desfacute de seful subunitatii,desigur citite si 2 dintre ele inregistrate in registrul de generale al subunitatii...AVEA VOIE SE FACA ACEST LUCRU? <_<

PS...din ce stiu eu NU este permis acest lucru...aceste plicuri mi-au fost inmanate de sef desfacute dupa ce am venit din concediu...multumesc!!

• Moderator

Este complicat...posta "militara" are un regim special si nu se ghideaza dupa normele generale ale postei. Sefii chiar au unele atributii cu privire la ce se poate transmite prin acest gen de corespondenta (spre exemplu nu se trimit valori, material probatoriu, substante biologice etc).

Solicita mai intai regulamentul privind posta speciala si, dupa o studiere atenta, vezi daca poti sa-l reclami pentru "violarea secretului corespondentei".

Edited by CITADELA
  • Upvote 1