alin0107 Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Buna ziua..o intrebare am..am fost in concediu medical si in acest timp am primit prin posta militara 3 raspunsuri la niste rapoarte depuse de mine la MRU si DMRU...in timp ce ma aflam in CM au venit raspunsurile..IN PLIC PE CARE SE SPECIFICA NUMELE MEU SI GRADUL....aceste 3 plicuri au fost desfacute de seful subunitatii,desigur citite si 2 dintre ele inregistrate in registrul de generale al subunitatii...AVEA VOIE SE FACA ACEST LUCRU? PS...din ce stiu eu NU este permis acest lucru...aceste plicuri mi-au fost inmanate de sef desfacute dupa ce am venit din concediu...multumesc!! Link to comment
Moderator CITADELA Posted February 22, 2015 Moderator Share Posted February 22, 2015 (edited) Este complicat...posta "militara" are un regim special si nu se ghideaza dupa normele generale ale postei. Sefii chiar au unele atributii cu privire la ce se poate transmite prin acest gen de corespondenta (spre exemplu nu se trimit valori, material probatoriu, substante biologice etc). Solicita mai intai regulamentul privind posta speciala si, dupa o studiere atenta, vezi daca poti sa-l reclami pentru "violarea secretului corespondentei". Edited February 22, 2015 by CITADELA 1 Link to comment
alin0107 Posted February 22, 2015 Author Share Posted February 22, 2015 ok mersi..eu asa stiam ca nu are voie..raspunsurile erau personale..nu pt sef sau altcineva.. Link to comment
Elvis Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Citadela nu cred ca posta militara are alt regim in referire la violarea corespondentei. Link to comment
Recommended Posts