Jump to content
POLITISTI.ro

Pot trece maşina pe numele meu dacă mi-a fost reţinut certificatul?

Postare recomandată

Publicat

Acum aproximativ 2 ani am cumparat o masina. Masina era pe firma. Mentionez ca am factut toate demersurile pentru a imatricula masina(contract de vanzare cumparare, inscrierea masinii la primarie pt a plati impozit, am scris numele meu pe spatele talonului si am stampilat, am si dovada de la ANAF cu privire la taxa de prima inmatriculare, factura etc.) , acum din motive doar de neglijenta nu am inmatriculat aceasta masina.

Duminica seara am fost oprit de un echipaj de politie pe motivul ca nu aveam numar de inmatriculare pe spate (numarul l-am pierdut sincer nu am stiut). Dupa o lunga discutie cu ei mi-au oprit talonul si mi-au dat o dovada cu care pot circula 2 saptamani.

Intrebarea mea acum este cum pot face rost de un nou numar? mai precis daca ma pot duce la politie cu toate actele care le  am sa pot declara numarul pierdut si sa il recuperez. 

Din pacate cel care mi-a vandut masina nu mai este de gasit si sincer sa fiu nici nu stiu daca a radiat-o sau nu. 

As vrea macar sa o pot imatricula acum dar nu stiu daca pot face asta fara numar/talon.

Va rog sa imi dati un raspuns.

Multumesc!

Publicat

Singura soluție este sa inmatriculezi autoturismul pe numele tau. Poti face acest lucru chiar daca certificatul este reținut. Mergi la Serviciul Înmatriculări Auto din localitatea de domiciliu si vei obține mai multe informații.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.