Jump to content
POLITISTI.ro

Pot trece maşina pe numele meu dacă mi-a fost reţinut certificatul?


stefan26

Recommended Posts

 Acum aproximativ 2 ani am cumparat o masina. Masina era pe firma. Mentionez ca am factut toate demersurile pentru a imatricula masina(contract de vanzare cumparare, inscrierea masinii la primarie pt a plati impozit, am scris numele meu pe spatele talonului si am stampilat, am si dovada de la ANAF cu privire la taxa de prima inmatriculare, factura etc.) , acum din motive doar de neglijenta nu am inmatriculat aceasta masina.

 

Duminica seara am fost oprit de un echipaj de politie pe motivul ca nu aveam numar de inmatriculare pe spate (numarul l-am pierdut sincer nu am stiut). Dupa o lunga discutie cu ei mi-au oprit talonul si mi-au dat o dovada cu care pot circula 2 saptamani.

Intrebarea mea acum este cum pot face rost de un nou numar? mai precis daca ma pot duce la politie cu toate actele care le  am sa pot declara numarul pierdut si sa il recuperez. 

Din pacate cel care mi-a vandut masina nu mai este de gasit si sincer sa fiu nici nu stiu daca a radiat-o sau nu. 

 

As vrea macar sa o pot imatricula acum dar nu stiu daca pot face asta fara numar/talon.

Va rog sa imi dati un raspuns.

Multumesc!

Link to comment

Singura soluție este sa inmatriculezi autoturismul pe numele tau. Poti face acest lucru chiar daca certificatul este reținut. Mergi la Serviciul Înmatriculări Auto din localitatea de domiciliu si vei obține mai multe informații.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.