Jump to content
POLITISTI.ro

Avansarea in grad a promotiei 2011

sheriffu

Recommended Posts

Aveti informatii sau ati auzit zvonuri despre avansarea in grad a promotiei de elevi 2011 de la scolile de agenti? Se amana?Daca da pe ce perioada?Orice zvon sau informatie este binevenit/a.

Edited by sheriffu

Aveti informatii sau ati auzit zvonuri despre avansarea in grad a promotiei de elevi 2011 de la scolile de agenti? Se amana?Daca da pe ce perioada?Orice zvon sau informatie este binevenit/a.

Puiu, zvonuri sunt, dar nu îmbucurătoare. Se pare că aveți soarta celor de acum un an (dacă nu mă îșel) când au fost încadrați după câteva luni bune (cred că vreo 6-7 luni). Succes și răbdare, ai nevoie pe mai departe.

• Membru

Avansarea la sfarsitul anului sau inceputul anului viitor din lipsa de bani!

• Upvote 2
  • Downvote 2

• 1 month later...

INseamna ca urmeaza o perioada critica.Nush daca putem parasi tara in acel interval de timp in care stam practic pe tusa,asteptand.

• Moderator

Vrei sa pleci din tara ca sa ce? Si cine iti ingradeste libera circulatie?

• 2 weeks later...
  • Moderator

Absolventii scolilor de de Politie risca sa nu aiba loc de munca

Traian Igas declara ca absolventii din acest an ai institutiilor de invatamant ale MAI ar putea sa nu fie incadrati in sistem, dat fiind faptul ca Politia va fi restructurata.

Angajarea absolvenţilor din acest an ai instituţiilor de învăţământ din subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor este incertă – a declarat Traian Igaş.

Acesta a explicat că incertitudinea este cauzată de procesul de restructurare şi reorganizare prin care Poliţia tocmai trece.

Ministrul Administraţiei şi Internelor a mai declarat că, cel mai probabil, 8.000 de funcţii vor dispărea din organigrama instituţiei şi că procesul de analiză este în desfăşurare.

Sursa: Evz.ro

Soarta noastra s-a decis in mare masura astazi.Iata cum suna stirea de la Focus:

Promoţie de şomeri la şcolile de poliţie! Ministrul de interne le-a dat veşti proaste absolvenţilor.Banii puţini şi cheltuielile cu poliţiştii care încă nu pot fi disponibilizaţi vor face ca tinerii să mai aştepte până vor îmbrăca uniforma de agent sau ofiţer. Accesati linkul ca sa vedeti toata stirea

http://www.primatv.ro/stiri-focus/cu-uniforma-n-cui.html

• Membru

Sunt curios dacă acum mai ne cheamă la şcoală să susţinem măcar unul din cel trei probe ale examenului final. :hmmmt:

imi cer scuze ca am initiat un topic nou pe aceeiasi problema..dar vroiam ca toti colegii mei sa vada mai rapid si mai usor stirea..

Nu stiu pe ce posturi vor incadra absolventii de scoli de politie, din moment ce toate posturile libere au fost taiate. :emo-yessir:

Decat sa lucrez pe 8 mil mai bine stau acasa ! Gasesc eu ceva. Sa-i angajeze dracu pe cainii aia comunitari pe 10 bani.

• 2 weeks later...

Daca tu iti faci griji, dar eu care sunt promotia 2012 ce sa mai spun? Ar trebui sa plec asa-i?

• Downvote 3

cred ca sunt mai indreptatit ca tine sa imi fac griji..tu mai ai un an..se pot schimba multe pana atunci..nu ti-a zis nimeni sa pleci...dupa tine ce zici?e bine cu 8 milioane pe luna nu?