Jump to content
POLITISTI.ro

Admiterea la SAP a candidatilor cu studii superioare.

floriancorina22

Recommended Posts

Buna! Am si eu o nelamurire. Am citit in OPISU-ul pus de catre un coleg de pe forum ,cum ca ar trebui atasata la dosar o declaratie notariala din care sa rezulte că nu am mai beneficiat de finanţare de la buget pentru un program de studii universitare de licenţă. Mentionez ca eu sunt anul 2 taxa la drept.Primul an l-am facut la buget,din cauza mediei am picat la taxa,dar imi doresc sa continui facultatea la buget in anii viitori.. Daca imi inghet anul 4 se poate considera ca nu am indeplinit ciclul complet de studii superioare?

Edited by Catalin
Nu mai folosi alt font sau alte artificii de acest gen. Citeşte regulamentul forumului şi respectă-l.

• Membru

Din cate stiu, la scolile de politie nu conteaza daca ai beneficiat de finantare de la buget, poti sustine examenul linistita fara sa platesti anii de studiu.

• Upvote 1
  • Downvote 1

• Membru

LG 1/2011 art. 2 alin. (6) O persoana poate beneficia de finantare de la buget pentru un singur program de licenta, pentru un singur program de master si pentru un singur program de doctorat.

In scolile de politie nu urmezi un program de licenta, acestea fiind postliceale.

• Upvote 6
  • Downvote 1

Pentru scolile de agenti de politie, ca sa ne facem intelesi, nu are importanta daca ai urmat anterior o facultate, indiferent de forma de organizare, daca a fost cu taxa ori fara taxa si deci nu platesti nimic. In schimb, daca vrei sa dai admiterea la Academia de Politie si ai facut unul sau mai multi ani la o facultate pe locuri bugetate, poti da admiterea,  dar daca esti admis, pentru a continua cursurile trebuie sa platesti taxele la facultatea la care ai urmat cursurile anterior, pentru anii de invatamant  cu taxa de la buget.  

• Upvote 1
  • Downvote 1

• Membru

Da, dar pe ea o intereseaza scoala de politie.

SAP = Scoala de Agenti de Politie

AdP= Academia de Politie

• Upvote 2
  • Downvote 2