Jump to content
POLITISTI.ro

Admiterea la SAP a candidatilor cu studii superioare.


floriancorina22
Go to solution Solved by BGeorge,

Recommended Posts

Buna! Am si eu o nelamurire. Am citit in OPISU-ul pus de catre un coleg de pe forum ,cum ca ar trebui atasata la dosar o declaratie notariala din care sa rezulte că nu am mai beneficiat de finanţare de la buget pentru un program de studii universitare de licenţă. Mentionez ca eu sunt anul 2 taxa la drept.Primul an l-am facut la buget,din cauza mediei am picat la taxa,dar imi doresc sa continui facultatea la buget in anii viitori.. Daca imi inghet anul 4 se poate considera ca nu am indeplinit ciclul complet de studii superioare?

Edited by Catalin
Nu mai folosi alt font sau alte artificii de acest gen. Citeşte regulamentul forumului şi respectă-l.
Link to comment
  • Member

Din cate stiu, la scolile de politie nu conteaza daca ai beneficiat de finantare de la buget, poti sustine examenul linistita fara sa platesti anii de studiu.

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment

Pentru scolile de agenti de politie, ca sa ne facem intelesi, nu are importanta daca ai urmat anterior o facultate, indiferent de forma de organizare, daca a fost cu taxa ori fara taxa si deci nu platesti nimic. In schimb, daca vrei sa dai admiterea la Academia de Politie si ai facut unul sau mai multi ani la o facultate pe locuri bugetate, poti da admiterea,  dar daca esti admis, pentru a continua cursurile trebuie sa platesti taxele la facultatea la care ai urmat cursurile anterior, pentru anii de invatamant  cu taxa de la buget.  

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.