Jump to content
POLITISTI.ro

Disponibilizarile la zi

Postare recomandată

Publicat

se tot zvoneste ca s-au stabilit cifre referitoare la cei ce vor fi disponibilizati?! chiar am auzit ca unele persoane au fost anuntate ca sunt oficial pe lista... ce s-a hotarat la sedinta de la nivelul IGPR de vineri 15.04.2011urmata de acea videoconferinta cu sefii de I.P.J.? eu sunt in concediu medical (din pacate, luat pe bune) si nu prea m-au lamurit colegii mei... am observat ca multi se si ferescsa vorbeasca! pe la voi cum sta treaba?!

Publicat

Ai atatea topice pe aceasta tema in acest forum ca daca te apuci sa le citesti, iti e de ajuns, dar bineinteles, totul e acum in stadiul de zvon. Sa auzim de bine!

• Moderator
Publicat

Dorin, colegul htudose a deschis acest subiect, pentru ca nu poate accesa aria privata a politistilor (nu are +) si implicit nu vede acele discutii.

htudose citeste aici: si incearca sa soliciti acces pe Intrapol.

Bafta!

Publicat

Scuzele mele! Sunt cam stresat in seara asta si nu am bagat de seama.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.