Jump to content
POLITISTI.ro

Seria de la motor nu corespunde cu actele masinii

Postare recomandată

Publicat

buna ziua.  am si eu o problema .am cumparat de la un cetatean din germania un autoturism,nu e prima data cand cumpar de la el,am mai cumparat si nu am avut probleme dar acum am adus o masina si seria de la motor nu corespunde cu cea din briful mare si mic .ce e de facut ? mentionez ca , contractul de vanzare cumparare dintre mine si el l-am pierdut.   ce pot face ?  multumesc

• Moderator
Publicat

O soluţie (nu singura) sunt Centrele de colectare fier vechi.

• Apreciez 1
Publicat

Din pacate, noi, politistii nu putem sa iti raspundem la intrebarea ta, deoarece nu muncim la inmatriculari sau RAR. Nu din rautate zic, dar Politia Romana nu e moasa comunala.

• 6 ani mai târziu...
Publicat

Bună ziua, am cumpărat o mașină și are motorul schimbat, fostul proprietar spune ca nu știe nimic mașina a cumpărat-o de la un samsar care a mers și ia făcut el cartea mașinii sa spunem ca a făcut el smecherii la rar, dar proprietarul a făcut itp-ul acum trei luni și aia nu i-ar fii spus nimic, ce este de făcut? Daca asa a fost adusa mașina eu înțeleg ca sau făcut smecherii la rar și la itp, samsarul nu apare în acte contractul la făcut fostul proprietar cu proprietarul din Germania 

• Marius a modificat titlul în Seria de la motor nu corespunde cu actele masinii
Publicat

Întrebarea me ar fii de fapt Dacă poate fii considerata fapta de înșelăciune? Nu este un viciu ascuns cum ar fii o defecțiune la motor 

• Moderator
Publicat

Ăla va spune ca el nu a intervenit asupra motorului/seriei și ca ti-a vandut-o în regula.

Cum demonstrezi ca minte ?

Eu zic ca e de competenta instantei de judecata. 

• 2 ani mai târziu...
Publicat (modificat)

Buna, o intrebare va rog. Recent am schimbat motorul la masina, acelasi tip si tot dar inca astept dupa adeverinta care constata ca seria Xxxx de pe motorul vechi a fost schimbat cu seria XXXX de pe cel nou.

Intrebarea mea este, pot circula fara a fi pasibil de amenda si puncte aferente daca nu o am si sunt oprit la un control aleatoriu?

Dar totusi am :

Permisul

Talonul

Asigurarea

Buletinul

Rovinieta ( Totul la zi desigur. )

Doresc sa stiu ca sa nu am probleme si in caz contrar mai bine sa raman pietion până cand schimbarea este facuta corespunzator decat sa am probleme.

Multumesc frumos in avans.

Modificat de StefanV91

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.