arcan Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Vand ceas militar Suunto Vector.Are altimetru, barometru si busola pe langa functia de ceas.Este folosit de mine 1 an, dar in stare foarte buna. Pretul de piata e in jur de 200 euro.Pretul meu este de 300 Ron. Link to comment
bolund Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Arcane ceva poze pui? Sincer ma intereseaza. Te salut. Link to comment
arcan Posted April 13, 2011 Author Share Posted April 13, 2011 (edited) Arcane ceva poze pui? Sincer ma intereseaza. Te salut. Edited April 13, 2011 by arcan Link to comment
arcan Posted April 13, 2011 Author Share Posted April 13, 2011 (edited) Am micsorat pozele.Le atasez aici : Imi cer scuze pentru ca sunt asa de mari.Le-am facut asa ca se se vada clar starea lui.In afara de cateva zgarieturi pe el si unele cifre de pe cadran partial sterse, este in perfecta stare.L-am schimbat cu alt Suunto , cu Core . Am fost foarte multumit de Vector. Ca si picanterie, nu ca si reclama, Suunto Vector este (sau era) ceasul primit de Beretele Verzi o data cu bereta. Sper ca acum primesc Core Edited April 13, 2011 by arcan Link to comment
bolund Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Multam fain de poze, daca ma hotarasc iti trimit un PM (sa nu se inteleaga alceva :ner: gen Ciorogarla) Salut Link to comment
milu Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Buna ziua, Sunt interesat de ceasul Suunto pus la vanzare motiv pentru care mi-am si facut cont pe acest forum. Va rog daca puteti sa imi spuneti daca trimiteti prin curier la Arad daca nu sunteti din zona si pretul final. Daca se poate sa imi raspundeti la paul[la]ngcont.com deoarece nu activez pe forum. Am incercat sa trimit PM dar este blocat. Link to comment
MrKen Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Salut! Mai este actual anuntul? Link to comment
Recommended Posts